Fotoğraf Çekip Paylaşmayı Sevenler İçin Android Retrica Uygulaması

En çok kullanılan uygulamalar olan fotoğraf uygulamalarına talep arttıkça yepyeni ve çok sayıda uygulama üretilmeye devam ediyor. Bunlardan birisi de Retrica.

Herkesin bildiği gibi akıllı telefonlar, kameralar ve fotoğraf makinelerinin de işlerini yapar hale geldi. Hatta birçok uygulama sayesinde bu fotoğraflar makinalarına ihtiyaç bile kalmıyor.

Retrica, fotoğraflara efekt eklemek ya da farklı pozlar yakalamak için en çok tercih edilen uygulamalardan bir tanesi. iOS ve Android kullanıcılarının kullanımına sunulan retrica uygulaması tamamen ücretsiz olarak indirilir ve kullanılır. Teması ve farklı özellikleri ile kolayca kullanılabilen ve harika fotoğraflar çekmenizi sağlayan uygulamayı severek indirebilirsiniz.

Retrica uygulaması
Retrica uygulaması

Retrica uygulamasının en önemli özelliğinden biri de isterseniz fotoğraf çekmeden önce isterseniz de fotoğraf çektikten sonra fotoğraflarınıza müdahale edip değişiklikler yapabiliyorsunuz.

Uygulamada 80′in üzerinde efekt mevcut olmakla birlikte farklı modlar da yer almaktadır. Örneğin fotoğraf çekeceğiniz zaman uygulamayı açıp henüz çekmeden önce efektli halini görebiliyor ve hoşunuza en çok gideni seçerek o şekilde çekim yapabiliyorsunuz ya da çektikten sonra dilediğiniz moda sokup o şeklide fotoğrafınızı görebiliyorsunuz. Uygulamanın güzel yanlarından birisi de, otomatik bulanıklaştırma modunun olması. Bu modla fotoğrafı çekerken istediğiniz bir kareye odaklanıp geri kalanının bulanık kalmasını sağlayabiliyorsunuz.

Retrica’nın diğerlerinden ayrılan en güzel özelliklerinden birisi ise çoklu fotoğraf çekim modu. Bu modu açıp art arda çok sayıda kare çekim yapabiliyorsunuz. Burada hızlı hareket ederek çok güzel ve farklı çekimler yapabilir sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Fotoğraf Çekip Paylaşmayı Sevenler İçin Android Retrica Uygulaması

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir