Samsung Galaxy Note 7 Modelinin Türkiye Satışları Durduruldu

Bugün sabah satış noktalarına Samsung Türkiye tarafından yapılan bilgilendirme ile Samsung Galaxy Note 7 satışları resmi olarak durduruldu.

Sabah saatlerinde yayına aldığımız haberde Güney Kore kaynaklı bir haberde Samsung Galaxy Note 7 serisinin satışının kademeli olarak durdurulacağı ve satılan tüm cihazların İADE için geri çağrılacağı duyurulmuştu.

Resmi olarak onaylanmasa da gün içerisinde Teknoloji Mağazaları ve Note 7 satışı yapan birimlere iletilen bilgilendirme ile Note 7 serisi cihazların satışı kapatıldı ve mağazalarda satış bekleyen tüm ürünler geri iade alınmaya başlandı.

Şu aşamadan sonra herhangi bir satış noktasından Note 7 Almak İsteseniz bile size satış yapılmayacaktır. İade işlemleri için ise ilerleyen günlerde bir açıklama yapılacağı bilgisi size verilecektir.

Samsung Galaxy Note 7
Samsung Galaxy Note 7

 

Satın Alanların Akıbeti Daha Sonra Belli Olacak

Şu aşamada sadece satışları durduran Samsung Türkiye birkaç gün içerisinde Değişim Bilgisini kullanıcılarına geçmeye başlayacaktır.

Ancak henüz bu konuda da resmi bir süreç yok.

Değişimlerin cihazların satın alındığı noktalardan mı yapılacağı yoksa ürünlerin Samsung Servisleri üzerinden mi değiştirileceği henüz netlik kazanmadı.

Ancak konuyla alakalı yakın dönemde bir açıklamanın gelmesi bekleniyor.

 

Samsung Galaxy Note 7 Kutu İçeriği
Samsung Galaxy Note 7 Kutu İçeriği

 

Değişim Kapıda Gibi Görünüyor

Samsung Türkiye eğer bir aksilik olmaz ve Avrupa’da uygulanan sistem ülkemizde de uygulanmaya başlar ise Eylül – Ekim ayı içerisinde Samsung Galaxy Note 7 serilerini iade alarak yeni seri cihazlarla değişim yapma sürecine girmesi bekleniyor.

Bu süreçte kullanıcıların sıkıntı yaşamaması adına nasıl bir çözüm üretileceği ise netleşmiş durumda değil.

Cihazların hemen teslim edilip edilmeyeceği gibi detaylar, Veri Aktarımlarının sağlanması süreci ve tabi ki değişimden kaynaklı doğabilecek süreç sıkıntıları ile alakalı Samsung Türkiye cephesinden bir açıklama gelmesi bekleniyor.

Patlayan Samsung Galaxy Note 7 Modeli
Patlayan Samsung Galaxy Note 7 Modeli

Samsung Galaxy Note 7 Modelinin Türkiye Satışları Durduruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir