Samsung Galaxy S2 İçin Android 4.1 Jelly Bean Güncellemesi

Samsung firması Türkiye pazarından da önemli bir satış başarısı yakalayan Samsung Galaxy S2 modeli için Android 4.1 Jelly Bean sürümünü yayınlayacağını açıkladı.

Firma tarafından uzun süredir devam eden spekülasyonlara bir cevap vermek için yapılan bildirimde birkaç hafta içerisinde Galaxy S2 modeli için Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini yayınlanacağı, ondan sonra da Samsung Galaxy Note ve Samsung Galaxy Note 10.1 modelleri için Android Güncellemesi yapılacağı bilgisi verildi.

Kullanım açısından çok büyük farklar taşımasa da Android 4.1 ile Android 4.0 arasında oldukça yüksek seviyede bir hız farkı mevcut. Bu sebeple güncelleme bir anlamda akıllı telefonlar için yeniden doğuş anlamına geliyor.

Samsung Galaxy S2 İçin Android 4.1 Jelly Bean
Samsung Galaxy S2 İçin Android 4.1 Jelly Bean

Şuan pazarda bulunan cihazların sadece %1.2 si Android 4.1 Jelly Bean sürümü kullanıyor. Ancak yakın dönemde Samsung ve HTC firmalarının yapacağı güncellemeler ile pazardaki Android 4.1 Jelly Bean kullanıcı sayısının artması bekleniyor. Özellikle Samsung Galaxy S2 modeli için gelecek olan güncelleme bir anda seviyeyi oldukça yukarı taşıyabilir.

 

 

 

Samsung Galaxy S2 İçin Android 4.1 Jelly Bean Güncellemesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir