SnapDragon 810 İle Akıllı Telefonlar Ne Kazanacak?

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

2015 yılına sayılı günler kala SnapDragon 810 serisi Mobil İşlemciye sahip cihazlar hakkında daha fazla bilgi sızdırılmaya başlandı. Peki, SnapDragon 810 serisi ile bizlere ne sunulacak?

Her işlemci serisinde basamağın bir üstüne çıkan Qualcomm firması SnapDragon 810 serisi için de LTE Category 9 Taşıyıcı Toplama Bağlantısını destekleyeceğini açıkladı.

Peki, bu destek ne anlama geliyor?

 

Bağlantı Hızları 450 Mbps Seviyelerine Çıkacak

SnapDragon 810 serisi ile birlikte geçilecek olan bu sistem temelde Akıllı Telefon üzerinden anlık olarak 450 Mbps Veri Aktarımını sağlayacak. Bu durumda 4G LTE sisteminde rekor bir aktarım anlamına geliyor.

Yeni Nesil LTE-Advanced modemli Snapdragon 810 işlemci, üç adet 20MHz LTE taşıtıcısı üzerinde 450 Mbps’ye kadar çıkabilen indirme hızlarını sergilemiş ve Category 9 Taşıyıcı Toplamasını destekleyen ilk Snapdragon işlemci olmuş durumda.

 

Uygulama Hızları ve Batarya Tüketimi de Etkileniyor

Kullanılan Entegre yapısının elden geçirilmesi ile İnternet Bağlantısında yaşanan hız artışı cihaz içinde de yaşanmış durumda.

Daha seri ve aktif bir çalışma içerisinde olan SnapDragon 810 serisi bu sayede hem daha hızlı ve sorunsuz çalışacak hem de Batarya Kullanımı noktasında daha cimri olacak.

SnapDragon 810 İle Akıllı Telefonlar Ne Kazanacak?
SnapDragon 810 İle Akıllı Telefonlar Ne Kazanacak?

 

2015’in Başında Resmen Pazarda Olacak

Samsung, HTC, Sony, LG ve diğer üreticiler tarafından sabırsızlıkla beklenilen 2015 yılı bir anlamda bu firmaların Amiral Gemileri ile birlikte SnapDragon 810 serisinin de yılı olacak.

Pazara hızlı bir şekilde Amiral Gemileri ile girecek olan SnapDragon 810 serisi Android 5.0 Lollipop Sürümünün de etkisi ile oldukça başarılı bir model gamına ulaşacak gibi görünüyor.

 

SnapDragon 810 Ülkemizde Hiç Yorulmayacak

Bağlantı hızında devrim yaratan bu serinin Türkiye pazarında Mobil Bağlantı noktasında hiç yorulmayacağı açık ve net.

Mobil Operatörlerimiz 7.2 Mbps’lik hızı bile sabit bir şekilde sunamazken 450 Mbps seviyelerindeki bir hıza ulaşmaları hayal dahi edilemez.

 

SnapDragon 810 İle Akıllı Telefonlar Ne Kazanacak?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir