Tutuklu Ve Asker Dışında Hafta Sonları Ankesörlü Telefon Bedava

Türk Telekom tarafından başlatılan yeni bir kampanya ile 17 Mart 2013 tarihinden itibaren Hafta Sonları Ankesörlü Telefon üzerinden yapılan görüşmelerden ücret alınmayacak.

Türk Telekom bünyesinde hizmet veren 60.000’e yakın Ankesörlü Telefon üzerinden yapılacak olan bu kampanya ile Türk Telekom Kartı ile yapacağınız Şehir İçi veya Şehirler Arası görüşmelerde ücret kesintisi olmayacak. Yani kartı taktıktan sonra ne kadar görüşürseniz görüşün bakiyeniz azalmayacak.

Ancak kampanya Askeri Alanları ve Cezaevlerini kapsamıyor. Yani Askeri Alanlarda bulunan Ankesörlü Telefon ve Cezaevlerinde bulunan Ankesörlü Telefonlar üzerinden yapılacak olan aramalar Ücretsiz olmayacak.

Türk Telekom bu noktada oldukça Reklam Kokan bir karar almış durumda. Hali hazırda Cep Telefonları sebebiyle kullanım oranları oldukça düşen Ankesörlü Telefon kullanımını bu sayede biraz daha popüler hale getirme yoluna gitmiş gibi görünüyor. Ankesörlü Telefon dışında bir iletişim aracına sahip olmayan Asker ve Tutukluları ise kampanya dışı bırakarak “Sizden Kazanmaya Devam Edeceğim” mesajı veriyor.

Tutuklu Ve Asker Dışında Hafta Sonları Ankesörlü Telefon Bedava
Tutuklu Ve Asker Dışında Hafta Sonları Ankesörlü Telefon Bedava

Kampanya güzel bir kampanya. Ancak Türk Telekom yetkililerinin bu yanlıştan dönerek Tutuklu ve Asker için de bu kampanyayı aktif etmesini bekliyoruz. Açıkçası bu şekilde bir ayrımın Türk Telekom için İmaj Zedelemekten başka bir katkısı olmayacaktır.

Kampanya kapsamında tutulan 60.000 ankesörlü telefon dışında 25.000 kadar da Askeri ve Cezaevi alanları içerisinde kalan ankesörlü cihaz bulunuyor. Türk Telekom verilerine göre 2012 senesi içerisinde 1 Milyar Dakika kadar Ankesörlü Telefonlar üzerinden görüşme yapılmış durumda.

Tutuklu Ve Asker Dışında Hafta Sonları Ankesörlü Telefon Bedava

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 18 Mart 2013, 11:46

    Askerlerimiz çarşıda çıkar konuşurlar ama çıkamayanı da olur elbet, onlara da bir hayrı dokunsaydı ya bu TT’nin, ama nerdeeee anca kendi ceplerini düşünsünler..

    Cevapla
  2. askerler zaten ankesörlü ile konuştukları için onlara reklam yapmaya gerek yok.

    Cevapla
  3. 18 Mart 2013, 11:01

    Askerlere yapmadıktan sonra ne anlamı kaldı ankesörlü askerlerin telefonudur, dışarıda zaten cep telefonları var bedava kampanyalar var kim uğraşır ankesörlüyle.

    Cevapla
  4. Bari askerlere yapın be ..

    Cevapla