Vodafone cepten facebook twitter paketi

Akıllı telefonlardan sosyal paylaşım sitelerine girmek artık daha da avantajlı olsun diye vodafone avantajlı paket sunuyor. Kampanya katılım için vodafone abonesinin belirtilen data paketine ilk kez abonelik yaptırması yeterlidir. Bu kampanya kapsamında kampanya ya katılım için taahhütname veya kampanya çıkışında cezai şart aranmamaktadır.

Kampanya kapsamında belirtilen paketlere ilk kez abonelik yaptıran tüm bireysel ve kurumsal faturalı ve faturasız aboneler ilk Ayda paket ücreti alınmamaktadır. Faturasız hatlarda ilk 30 gün faturalı hatlarda ilk fatura kesim tarihi esas alınır. İlk Ay ücretsiz kampanyasının sonunda aboneler normal Satış fiyatı ile ücretlendirilirler. ABONE YENIFT yazıp 3636’ya yollayınız

Ancak her abone 1 kez kampanyadan yararlanabilir. Kampanyada kapsamında ücret alınmayan paketin iptal edilmesi durumunda kampanya hakkı kullanılmış sayılır ve tekrar kampanyaya katılım yapılamaz. Ayrıca mevcut Mobil Internet paketi olan aboneler bu kampanyadan yararlanamaz.

Vodafone cepten facebook twitter paketi
Vodafone cepten facebook twitter paketi

Eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz. Vodafone 3G kapsaması coğrafi koşullara bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Mobil Internet kullanabilmek için internet ayarlarınızın yapılmış olması gerekmektedir.

Vodafone Kampanya‘ya katılım fazla olduğu durumda BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığına bildirerek kampanyayı sonlandırma hakkına sahiptir. Aynı zamanda Vodafone kampanya şartlarında ve tarihlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Vodafone cepten facebook twitter paketi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir