Vodafone HTC Sensation XE Kampanyası

Vodafone ile HTC arasında devam eden kampanyalara b,ir yenisi daha ekleniyor. Vodafone abonelerine HTC Sensation XE sözleşmeli olarak sunuluyor ve ülkemizde HTC kullanıcıları için oldukça iyi bir haber bu diyebiliriz.

Kampanya kapsamında ayda 61 TL’den başlayan fiyatlar ile 24 aylık sözleşme imzalayarak HTC Sensation XE Cep Telefonuna sahip olabilirsiniz. Ayrıca ürün Dr. Dre Beatsaudio kulaklık hediyesiyle birlikte geliyor…

 

Red + Tarifesi Vodafone’lularla ve Sabit Hatlarla LimitsizHer Yöne 5000 dk.

Her Yöne 5000 SMS

5 GB İnternet

Tarife Ücreti  Cihaz Bedeli Toplam  Sözleşme
149 TL  61 TL  210 TL  24 Ay

 

Red  Tarifesi Vodafone’lularla ve Sabit Hatlarla LimitsizHer Yöne 3000 dk.

Her Yöne 3000 SMS

3 GB İnternet

Tarife Ücreti  Cihaz Bedeli Toplam  Sözleşme
99 TL  71 TL  170 TL  24 Ay

 

Red Mini Tarifesi Vodafone’lularla ve Sabit Hatlarla LimitsizHer Yöne 2000 dk.

Her Yöne 2000 SMS

2 GB İnternet

Tarife Ücreti  Cihaz Bedeli Toplam  Sözleşme
79 TL 75 TL  154 TL  24 Ay

 

Cep Avantaj Her Yöne Ekstra Vodafone’lularla ve Sabit Hatlarla LimitsizHer Yöne 1000 dk.

Her Yöne 1000 SMS

1 GB İnternet

Tarife Ücreti  Cihaz Bedeli Toplam  Sözleşme
59 TL  79 TL  138 TL  24 Ay

 

Cep Avantaj Her Yöne Vodafone’lularla ve Sabit Hatlarla LimitsizHerYöne 750 dk.
Tarife Ücreti  Cihaz Bedeli Toplam  Sözleşme
55 TL  79 TL  134 TL  24 Ay

Kampanya kapsamında 8 aydır Vodafone abonesi olmanız, Faturaları düzenli ödemeniz gibi şartlar olduğunu unutmayınız.

 

 

 

HTC Sensation XE modeli son dönemde akıllı telefon pazarında satışına başlanılan ürünlerden en üst seviyede olanlarından birisi.

1,5 GHZ lik Çift Çekirdekli işlemciye sahip olan ürün 8 MP lik HD formatında video çekimi yapan bir kamara ile desteklenmiş durumda.

Android 2.3.4 ile gelen ve büyük ihtimalle Android 4.0 a yükseltilebilecek olan işletim sistemi ve SENSE ara yüzü ile kullanıcı dostu bir yapıda olan ürün ayrıca 4,3 inçlik bir ekranda sahip.

Kısacası rekabet halinde olacağı Samsung Galaxy Sıı, Sony Ericsson ARC S gibi ürünlerden oldukça üst seviyede bir ürün olacak ve kullanıcı tarafından merakla beklenilen bir cihaz halini alacaktır.

Katılım Koşulları

  • Vodafone Sensation XE Cihaz Kampanyası’ndan sadece belirtilen bireysel ve kurumsal faturalı ses tarifelerinden birini seçen mevcut veya yeni tüm bireysel faturalı aboneler yararlanabilirler.
  • Son 8 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve son 8 aylık faturaları toplamı en az 350 TL olup faturalarını düzenli ödeyen aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir. Bu kriterleri sağlamayan aboneler taahhüt ettikleri ilk 12 aylık tutarı kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler.
  • Kampanya kapsamında sadece Yapıkredi WorldCard, Fortis WorldCard, Vakıfbank WorldCard, Anadolubank WorldCard, Garanti Bankası Bonus Card, Garanti Bankası Shop&Miles Card, Garanti Bankası American Express Card, Denizbank Bonus Card, TEB Bonus Card, Teb World Card, Şekerbank Bonus Card, Akbank Axess Card, Akbank Carrefour Axess Card, Akbank Citi Axess Card, Akbank Fish Card, Flexi ve Akbank Wings Card’ları geçerlidir.
  • Bir abone aynı anda sadece 1 kampanyadan yararlanabilir (dolayısı ile bu kampanyaya dahil olan aboneler MNP kampanyasında yararlanamazlar.)
  • Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabileceklerdir. Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir cihaz kampanyasından yararlanabilir.
  • Bireysel bir müşteri numarasına bağlı en fazla 1 abonelik (GSM numarası) kampanyadan faydalanabilir.
  • Kampanyadan yabancı uyruklu aboneler yararlanamaz.

Ücretlendirme

  • Cep Avantaj HerYöne, Cep Avantaj HerYöne Ekstra veya Esnaf Avantaj Her Yöne Ekstra tarifelerinden birini aylık 79 TL ek ödemesi ile veya Red Mini, Esnaf Avantaj Mega tarifesini aylık 75TL ek ödemesi ile, Red tarifelerinden birini aylık 71 TL ek ödemesi ile, Red tarifesini aylık 61TL ek ödemesi ile beraber 24 ay boyunca kullanmayı taahhüt eden aboneler Sensation XE model cihaza sahip olabilecektir.
  • Kampanya kapsamında tarifeye giriş abonenin isteğine bağlı olarak anlık/ileri tarihli olarak yapılabilir, ancak kampanyaya giriş anlık olacaktır.
  • Kampanya kapsamında 3G otomatik olarak açılmamaktadır. Abonelerin 3G kullanımlarını kendileri otomatik olarak açtırmaları gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamında belirtilen fiyatlara cihaz bedeli ve taahhüt süresi boyunca kampanya kapsamında seçilen tarife kullanımı dahildir.
  • Uluslararası SMS gönderimleri için yurtdışı SMS ücretleri geçerlidir.
  • Abonelerin taahhüt ettikleri süre boyunca seçmiş olduğu tarifesini kullanma zorunluluğu bulunmaktadır.
  • Kampanya kapsamındaki tarifeler arasında da geçiş yapılamamaktadır.
  • Kampanya kapsamında verilen bu haklar hat aktif ve kampanyada olduğu sürece geçerlidir.
  • Hattın iptal edilmesi, dondurulması, kısıtlanması, devredilmesi, faturasız hatta çevrilmesi, ve/veya numara taşınabilirliği kapsamında başka bir operatöre geçilmesi, kampanyaya özel tarife kullanım aboneliğinin iptal edilmesi durumunda cezai şart; kampanya kapsamında yer alan cihazların son kullanı fiyatından kampanya kapsamında yapılan cihaz taksit bedelerinin düşürülmesi ve kampanya süresince verilen toplam indirim bedellerinin eklenmesi ile hesaplanmaktadır. Kampanya kapsamında yapılan cihaz taksit bedeli ile kast edilen: Kampanya kapsamında kalınılan ay sayısı X cihaz taksit bedelidir. Kampanya kapsamında verilen indirim bedel toplamı ile kast edilen: Kampanya kapsamında kalınılan ay sayısı X tarifeden verilecek olan indirim bedelidir. Sensation XE cihazın son kullanıcı bedeli tüm vergiler dahil 1.899 TL’dir.

Diğer

  • “Vodafone Freezone Müzik” servisi kapsamında abonelerimize 31.03.2011 tarihine kadar geçerli olacak 1000 adet yerli müzik indirme paketi ücretsiz olarak tanımlanacaktır. Aboneler cihaz ambalajının içinden çıkan şifreyi muzik.vodafone.com.tr adresinde ilgili promosyon formuna girerek ücretsiz paketlerini 31.03.2012 tarihine kadar aktive edebilirler. Paket dahilinde kullanıcılara tanımlanan 1000 şarkılık müzik indirme hakkı, 31.03.2012 tarihine kadar geçerli olacaktır.
  • Kampanyaya ait cihazlarda oluşabilecek arıza veya herhangi bir nedenle yapılacak olan geri iade işlemlerinden sorumluluk ithalatçı firma, satışın yapıldığı mağazaya aittir. Bu gibi durumlarda Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.’nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • Sensation XE cihazlarında sim kilidi bulunmamaktadır.
  • Kampanya bitiş tarihi 31 Mart 2012’dir.
  • Cihaz kampanyasız satışlara da açıktır.
  • Kampanya stoklarla sınırlıdır

HTC Sensation XE  Telefonunun Özellikleri

3G :  14.4 Mbps HSDPA bağlantı hızı / HSUPA 5.76 Mbps

2G Frekans Bandı    850/900/1800/1900MHz

3G Frekans Bandı :  HSDPA 900 /2100

Ekran boyutu: 4.3 inç

İşletim sistemi:       Android v2.3

Bağlantı: Wireless (Wi-Fi 802.11b/g/n), Bluetooth® 3.0 /DLNA

İşlemci Hızı:    1.5 GHz dual core (Çift çekirdekli)

Uygulama Kaynağı: Android Market

Radio:      Stereo FM Radyo

Kamera : 8 megapiksel, autofocus,LED flash

Ön Kamera:     Ön Kamera

Navigasyon:     Dahili GPS ve aGPS desteği

Dahili/Harici Hafıza:         768 MB RAM/4 GB ROM / 32 GB micro SD kart desteği

Boyutlar: 126.3x 65,4x 11.3 mm

Ağırlık      151gr (pil ile birlikte)

 

Vodafone HTC Sensation XE Kampanyası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir