Vodafone Smart Mini Modeli Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Vodafone firması tarafından ülkemizde satışına devam edilen Operatör Markalı modellerin bir yenisi daha duyuruldu. Vodafone Smart Mini modelinin özelliklerini ve kullanıcı yorumlarınız yazımızda ele alacağız.

Vodafone logosu ile pazara çıkacak olan ve tabi ki sadece Vodafone Bayileri tarafından satılacak olan Vodafone Smart Mini modeli 3.5 inçlik bir ekrana, 2 MP kameraya, 1 GHz hızında Tek Çekirdekli bir işlemciye, Android 4.1 Jelly Bean İşletim Sistemine, 3G desteğine sahip olarak pazara sunuldu.

3,5 inçlik 320*480 piksellik bir ekran çözünürlüğü ile tüketici karşısına çıkan Smart Mini modeli aslında Akıllı Telefon alıp sadece Alo diyecek kullanıcılara hitap eden bir model gibi görünüyor.

1 GHz’lik Tek Çekirdekli bir işlemci ile pazara çıkan Smart Mini modelinde 512 MB Ram kullanılmış durumda. 2 GB Dahili Depolama alanı ile gelen modele ayrıca 32 GB’a kadar Mikro SD Kart desteği de eklenmiş durumda.

Vodafone Smart Mini Özellik ve Kullanıcı Yorumları
Vodafone Smart Mini Özellik ve Kullanıcı Yorumları

Android 4.1 Jelly Bean İşletim Sistemi ile pazara çıkan Vodafone Mini modeli yapılan resmi testlere göre 300 Saate kadar bekleme, 13 saate kadar da konuşma süresine sahip olacak. Ancak reel kullanımda bu sürelerin pek de tutturulamadığı aşikar.

Bluetooth 4.0, Wİ-Fİ, AGPS, 7.2 Mbps HSDPA hızına sahip 3G gibi özelliklere sahip olan Vodafone Smart Mini modelinde firma 2 MP’lik bir kameradan yana kullanmış durumda tercihini. Bunun yanında cihazın ne yazık ki Ön Kamerası mevcut değil. Yani Görüntülü Görüşme olayı başlamadan sona eriyor.

Cihaz, Batarya, Şarj Cihazı, USB Kablosu, Garanti Belgesi, 3.5 jack Stereo Kulaklık ve Kolay Kullanım Kılavuzu gibi standart bir donanımla gelen Smart Mini modelini günümüze Akıllı Telefon pazarının en alt modellerinden birisi olarak ele alabiliriz.

Vodafone tarafından Peşin Fiyatı olarak cihaza 319 TL bedel biçilmiş durumda. Bunun yanında modeli Sözleşmeli olarak almak isteyenler için de Ayda 1 TL’den başlayan ödeme koşulları ile Sözleşmeli olarak sahip olabilirsiniz.

Vodafone Smart Mini Paketleri ve Ücretleri

  • Cep Avantaj 500 üzerine 5 TL,
  • Cep Avantaj 1000 üzerine 5TL,
  • Cep Avantaj 1500 üzerine 1 TL,
  • Red Classic üzerine 1 TL,
  • Red üzerine 1 TL,
  • Red Elite üzerine 1 TL,
  • Cep Kamu Maksi üzerine 5 TL,
  • Cep Kamu Midi üzerine 10 TL,
  • Cep Kamu Mini 10 TL üzerine,
  • Cep Çiftçi 40 üzerine 5 TL,
  • Cep Çiftçi 30 üzerine 10 TL,
  • Cep Çiftçi 20 üzerine 10 TL,
  • Genç Avantaj üzerine 10 TL,
  • Genç Avantaj Ekstra üzerine 7 TL,
  • Hesabı Bilen  üzerine 10 TL,
  • Hesabını Bilen Midi üzerine 5 TL,
  • Faturayı Aşmayan üzerine 10 TL

 

Son 6 aydır faturalı Vodafone abonesi olan ve son 6 aylık faturaları toplamı en az 150 TL olup faturalarını düzenli ödeyen aboneler kampanyaya kredi kartsız katılabileceklerdir.

Bu kriterleri sağlamayan aboneler ile Numara Taşıma ile gelen aboneler Vodafone tarafından belirlenen tutarları, kampanya kapsamında yer alan banka kredi kartları ile 12 eşit taksit ile ödeyerek dahil olabilirler.

Kampanya taahhüt süresi 24 aydır.

 

Editör Yorumu:

Pazara son dönemde Çin Üretimi olarak sunulan modeller arasında kendisini pek gösterebilecek bir model değil açıkçası. Özellikle son dönemde General Mobile Discovery ve GigaByte Maya M1 modeli gibi Uygun Fiyatlı, Bol Özellikli modellerin arasından sıyrılmasına imkân yok. Aradaki fiyat farkının 200 TL olması kullanıcıların bu modellere yönelmesini kolaylaştırıyor.

599 – 699 TL fiyatlardan satılan bu iki modeli devre dışı bıraktığımızda ise bu fiyat seviyesinde Samsung Galaxy MiniSamsung Galaxy Pocket modelleri ile Smart Mini modeli rekabete giriyor. Ancak bu noktada Samsung firması adı ile bir adım öne geçebilir.

Vodafone ilk etapta kendi müşterilerine yoğunlaşacak gibi görünüyor. Uygun Fiyatlı Akıllı Telefon almak isteyen Vodafone aboneleri direkt olarak aylık 1 TL’den başlayan ödemeler ile 24 Aylık Sözleşme sağlayarak ürüne sahip olabilirler.

 

Vodafone Smart Mini Modeli Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

34 Yorum

  1. Arkadaşlar telefonna = diye msj gelince telefon kendini resetliyor bi çözümü varmı.

    Cevapla