Vodafone Yolculuk Paketi Nedir? Nasıl Abone Olunur? Nasıl İptal Edilir?

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Son dönemde özellikle Instagram üzerinden Vodafone kullanıcılarına musallat olan Vodafone Yolculuk Paketi nedir ve Nasıl İptal Edilir sorusuna yanıt arıyor olacağız.

Öncelikle dilerseniz bu paket karşınıza nasıl çıkıyor, nerelerde kullanıcılara Pop-Up Tuzakları kuruluyor bir bakalım.

Sonrasında da Vodafone Yolculuk Paketi İptali için neler yapmanız gerektiği konusunda bazı bilgiler verelim.

 

Vodafone Yolculuk Paketi Nedir?

Vodafone tarafından Bayi, Müşteri Hizmetleri veya Pop-Up Reklamlar ile kullanıcılara sunulan, 4 saat içinde kullanabilecekleri, 4 TL değerindeki 1 GB İnternet Paketine verilen isimdir.

Yolculuk Paketi denilmesinin sebebi ise kısa süreli yolculuklarda İnternetsiz Kalan kullanıcılara bir imkân sağlamaktır.

Vodafone Yolculuk Paketi almak isterseniz Cebinize Uyan Kartlar linkini ziyaret edebilirsiniz.

 

Vodafone Yolculuk Paketi
Vodafone Yolculuk Paketi

 

Vodafone Yolculuk Paketi Pop-Up Reklamları

Vodafone Abonelerine özellikle Instagram üzerinden gönderilen, Pop-Up dediğimiz, Sayfada aniden açılan reklamlardır.

Bu reklamlar genelde beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkar ve çoğunlukla bir resmi beğenirken direkt araya girerek kendisine tıklamamızı sağlamaktadır.

Bu sebeple de Vodafone Yolculuk Paketi ve buna benzer Pop-Up Paketler her an karşınıza çıkarak aslında siz istemeden size Paket Satın Aldırmak üzere kurgulanmıştır.

Genelde de kullanıcılar bu paketleri bu şekilde İstemsiz ve Bilmeden satın almaktadırlar.

 

Vodafone Yolculuk Paketi Nasıl İptal Edilir?

Aslında bu durum oldukça sıkıntılı. Çünkü hemen olay sonrasında Müşteri Hizmetlerini arasanız dahi 4 TL’lik iadeyi yapmıyorlar.

Söyledikleri tek şey “Paketi siz almışsınız, Kullanıcı hatasına giriyor, İptal edemiyoruz”. Bu sebeple de biraz sinirlerinizi yoracak birkaç adım atmanız gerek.

  • Öncelikle paketle alakalı olarak Müşteri Hizmetlerini arayın ve Paketin İptalini talep edin. Genellikle OLUMSUZ Cevap veriyor olsalarda siz bu işlemi ilk adım olarak uygulayın.

[stextbox id=”info”] Vodafone Forum sayfasına girip yoksa Üyelik alınız ve ilgili sayfa üzerinden durumu net bir şekilde anlatınız. Buradan yapılan başvurulara kısa süre içerisinde Dönüş Yapıyor ve Sorunu Çözüyorlar. Müşteri Hizmetlerinde alamadığınız hız ve olumlu dönüşü buradan alabiliyorsunuz. [/stextbox]

  • Oldu da süreç Vodafone Forum Sayfasında çözülmedi ise ve ben bu işin peşini bırakmayacağım derseniz BTK üzerinden tüm yaşananları Sakin  ve Anlaşılır bir dille yazarak Online Şikayetinizi hazırlayınız.

Genellikle Vodafone Forum sayfası üzerinden aksiyon alabilirsiniz ancak oradan da aksiyon alamamanız durumunda bu 3 süreç sonrasında Vodafone ile Fatura Kesim Tarihinde yeniden bir diyaloğa girmeniz ve 4 TL’nin İadesi için Şikâyet Kaydı oluşturmanız gerekecektir.

Bu süreçten sonra sizi 40 TL’lik eziyetten sonra 4 TL Ödemeniz iade edilecektir.

Vodafone Yolculuk Paketi
Vodafone Yolculuk Paketi

 

Vodafone Pop-Up Reklamları Nasıl Engellenir?

Bu işlem aslında size daha sonra gelecek olan Reklam SMS ve Reklam Pop-Up’larının engellenmesi için gereklidir.

Müşteri Hizmetlerini arayarak Hattınızın Vodafone kanalından gelecek Her Türlü SMS ve Pop-Up Reklama kapatılmasını talep etmeniz gerekecektir.

Bu arada şuna dikkat edin Müşteri Temsilcisi işlem yapacağım derken diğer 4 Haneli SMS Bilgilendirmelerine de telefonunuzu kapatmasın. Aksi durumda Banka SMS’leri gibi birçok SMS size ulaşmayabilir.

Ayrıca işlemi yaptıktan birkaç gün sonra eğer SMS Gelmeye, Pop-Up Açılmaya devam ederse Müşteri Hizmetleri ile yeniden görüşüp Engellemelerin Yapılıp Yapılmadığını teyit ettirin.

 

4 TL’lik Paket İçin Uğraşmaya Değer mi?

Evet.

Birçok kişi bunu soruyor olabilir.

4 TL’lik paketi iade etmek için değer mi?

İşin ucunda Haksız Kazanç varsa bizce değer.

Çünkü sizin için az bir meblağ olan 4 TL, 10.000 kullanıcıdan alındığında 40.000 TL yapar. 100.000 kullanıcıdan alınsa 400.000 TL yapar.

Ayda bir kez 100.000 kullanıcı bu Pop-Up Reklamlara bir kez tıklasa yıllık 1.600.000 TL direk olarak Vodafone firmasının cebine gidecektir.

Kusura bakmayın ama ülke insanı her yıl cebinden hiç işine yaramayacak bir paket için 1.600.000 TL Neden Ödesin.

Vodafone Yolculuk Paketi Nedir? Nasıl Abone Olunur? Nasıl İptal Edilir?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir