Xiaomi Yeni Yatırımlarla Büyümeye Devam Ediyor

Fiyat Performans odaklı cihazları ile pazarda ciddi bir satış rakamına ulaşmayı başaran Xiaomi firması 1 Milyar Dolarlık yeni bir yatırımla büyümeye devam ediyor.

Firma özellikle son dönemde artan satışları ile birlikte 2017 yılında ciddi bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başardılar.

Bu başarı sonrasında da Dünya Çapında hizmet sunan 18 Banka ile ortak bir sözleşme imzaladıklarını ve bu sözleşme ile 1 Milyar Dolar gibi bir kredi çektiklerini duyurdular.

 

Xiaomi Mağaza

 

Yatırım Alanları Belli Değil

Ülkemizde genellikle Akıllı Telefon ve Akıllı Aktivite Bileklikleri ile tanınan Xiaomi firması teknoloji alanında oldukça fazla ürün üretiyor.

Akıllı ayakkabı, çanta, elektrikli bisiklet, telefon aksesuarı, akıllı ev ürünleri, akıllı telefon, akıllı saat ve akıllı aktivite bileklikleri bu ürünlerden sadece bazıları.

Bu sebeple de firmanın aldığı 1 Milyar Dolarlık kredinin hangi alanda, hangi yatırımlar için kullanılacağı şuan da belli değil.

 

Xiaomi Çanta ve Ayakkabı

 

Çin Dışında Yeni Mağaza ve Fabrikalar Kurulacak

Konuyla alakalı olarak basına verilen bilgilerden en net olanı ise Çin dışındaki bazı bölgelerde Xiaomi Mağazaları açılması ve yine Xiaomi ürünlerini üreten fabrikaların kurulması yönünde.

Firmanın hangi ülkelerde kendi adını taşıyan mağazalar açacağı, hangi ülkelerde ve hangi alanlarda üretim yapacak fabrikalar kuracağı ise dediğimiz gibi net değil.

Bu konu yakın dönemde Xiaomi firması tarafından resmi olarak açıklanacaktır elbette ki.

Ancak şöyle Türkiye’de bir tane Xiaomi Mağazasının açılması, ürünlerin aynı zamanda Resmi Garantili olarak satışa sunulması da hiç fena olmazdı aslında.

Xiaomi Yeni Yatırımlarla Büyümeye Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir