Asus ZenFone 3 Modelinin Teknik Özellikleri Netleşiyor

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Asus’un Mobil Pazardaki Amiral Gemisi haline gelen ZenFone serisinin yeni üyesi Asus ZenFone 3 modelinin Teknik Özellikleri netleşmeye başladı.

Birçok kullanıcı artık Asus ZenFone serisinin Fiyat / Performans cihazı olduğu kabul etmiş durumda. Özellikle de 4 GB Ram Bellek ile pazara çıkması ortalığı karıştırmıştı.

Şimdi ise yeni modellere yeni özellikler ekleme çalışmalarına başlandı. Tabi ki Ram Bellek 8 GB olmayacak. Büyük ihtimalle 4 GB olarak devam edecek.

Peki, gelecek olan yenilikler neler?

 

Asus ZenFone 3 Modeli
Asus ZenFone 3 Modeli

 

Batarya Değerinde Artış Söz Konusu Olabilir

Asus ZenFone 2 serisinde ve Asus ZenFone Selfie serisinde kullanılan 3.000 mAh’lik bataryalar kullanıcıları 1 Gün rahat idare ediyordu.

Asus ZenFone Max modeliyle ise 5.000 mAh’lik bir batarya karşımıza çıktı. Bu kapsamda da Asus ZenFone 3 serisinin 3.500 mAh veya 4.000 mAh’lik bir bataryaya sahip olması beklentileri oluşmaya başlamış durumda.

 

Asus ZenFone Max Modeli
Asus ZenFone Max Modeli

 

Şarj Girişi Artık Type-C Olacak

Asus’un yetkin isimlerinden birisi olan Jonney Shih tarafından ZenFone 3 serisi için doğrulanan bir özellik Type C özelliği oldu.

Bir önceki serilerde Micro USB 2.0 Şarj ve Data girişi kullanan firma yeni gelecek model ile pazarda yavaş yavaş kendisini kabul ettiren Type C sistemine geçiş yapacak.

Bu sayede de hem aktarım hızlarında büyük bir avantaj sağlanacak hem de şarj girişini ters girişlere karşı korumuş olacaklar.

 

USB Type C Sistemi
USB Type C Sistemi

 

Kamera’larda İyileştirme Bekleniyor

Rakiplerin giderek Kamera Kalitelerini yukarı taşımasından sonra Asus ZenFone 3 modelinin Kamera Yapısında da bazı değişiklikler bekleniyor.

Firmanın 13 MP olan Arka Kamerayı 16 MP ya da 21 MP değerine taşıması, Ön Kamerayı ise 8 MP ya 13 MP değerine taşıması bekleniyor.

Ekran kısmında ise 2K yapısına geçmemesi ve yine Full HD IPS Panelle yoluna devam etmesi beklentileri oluşmuş durumda.

 

Asus ZenFone 3 Yakında Geliyor
Asus ZenFone 3 Yakında Geliyor

 

Asus ZenFone 3 Ne Zaman Duyurulacak?

Asus ZenFone 3 serisinin 2016 Nisan – Mayıs gibi resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Önce Avrupa – Sonra Türkiye sistemi ise ortadan kaldırılacak.

Son dönemde satışına başlanılan diğer modellerde olduğu gibi Avrupa ile Eşzamanlı olarak Türkiye’de de satışına başlanmış olacak.

Bakalım Asus ZenFone 3 hem Tüketiciler hem de Asus için ne sunacak.

 

Asus ZenFone 3 Modelinin Teknik Özellikleri Netleşiyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir