Bimeks Bi’İmza Sistemiyle Kefilsiz, Senetsiz, Kredi kartsız Taksit İmkânı

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

Türkiye’deki Teknoloji Mağazalarında bir ilk olma özelliği taşıyan PayTrust sistemi ile Bimeks kullanıcılarına Kefilsiz, Senetsiz ve Kredi Kartsız, Bi’İmza İle 24 Aya Kadar Taksit İmkânı sunacak.

Bimeks ve PayTrust ortaklığı ile Türkiye’de sadece Bimeks tarafından hayata geçirilecek olan Bi’İmza Ödeme Sistemi ile 15.000 TL’ye kadar Taksitli Alışveriş İmkanı tüketicilere sunulacak.

Sistem kendi çapında işleyen bir sistem olması sebebiyle kullanıcının Banka Kredisi – Banka Notuna etkisi olmayacak. Hızlı ve Kolay bir şekilde kullanılabilecek ve aynı şekilde Bimeks ve Bankalar üzerinden ödenebilecek.

 

[stextbox id=”info” defcaption=”true” collapsing=”true” collapsed=”false”]Komisyon Oranları, Sözleşme Şartları ve Diğer Bilgiler İçin TIKLAYINIZ  [/stextbox]

 

Bi-İmza

Banka Kredisi Değil, Senetli İşlem Değil

Tamamen kendine özgü bir sistem olması sebebiyle ön plana çıkmayı başaran PayTrust Sistemi sayesinde Kefil Göstermeden, Senet Sunmadan, Banka Kredisi veya Kredi Kartı kullanmadan 15.000 TL’ye kadar 24 Ay Taksit ile ödeme imkanı tüketiciye sunulacak.

Sistemin Türkiye’de ilk olarak Bimeks Mağazalarında kullanılmaya başlanacağını ve Bimeks’in 58 İlde bulunan 140 Mağazasında bu sistemin uygulanacağı belirtildi. Ayrıca bu çalışma, Türkiye Teknoloji Perakende Sektörü’nde ilk, tek ve münhasır (exclusive) olma özelliğini taşıyor.

9 şubat 2015 tarihinde Bimeks’te yapılan imza töreninde konuşan Bimeks Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray, bir perakende şirketi olarak müşteriye her zaman daha çok seçenek sunmaya öncelik verdiklerini vurgulayarak, Paytrust ile yapılan bu anlaşmanın, Bimeks müşterilerine daha cazip ödeme seçenekleri sağlayacağını söyledi. Akgiray, “Bimeks, yazılım altyapısına yıllardır yatırım yaptı; bu sayede, Paytrust gibi önemli partnerlerle entegre çözümler oluşturabiliyoruz. Müşterilerimize 140 mağazamızın tamamında, 24 aya kadar vadeli, prosedür ve evrak yükü getirmeyen, kefilsiz ödeme seçeneği de sunacağız. Paytrust, kredi kartı kullanmayı tercih etmeyen veya ödemelerini daha uzun vadeye yaymak isteyen müşterilerimiz için, alışveriş esnasında tercih edebilecekleri bir seçenek olacak” dedi.

Enigma Analiz CEO’su Hakan Törehan da konuşmasında, PayTrust’un temel olarak borç ödeme sigortasını içinde barındıran bir ödeme sistemi olduğunu söyledi. PayTrust için Bimeks ile işbirliği içine giriyor olmanın bu güvenli ve avantajlı alışveriş deneyimini daha fazla tüketiciye sunmaya yönelik büyük bir fırsat olduğunu vurgulayan Törehan, imzalanan işbirliği sözleşmesi ile artık Bimeks müşterilerinin istem dışı işsizlik, sürekli sakatlık, kritik hastalık, iflas gibi ödeme kabiliyetini yitirmeye yol açacak durumlara karşı koruma altına alınarak güvenli bir biçimde taksitli alışveriş yapmalarına olanak sağlandığını ifade etti. Bimeks ile teknoloji, dinamizm ve ticari etik bağlamında benzer vizyona sahip olmalarının ortaya güçlü bir işbirliği çıkardığının altını çizen Hakan Törehan, PayTrust ile müşteri sadakati ve memnuniyetinin artacağına inandıklarını belirtti.

Bimeks Biİmza Ödeme Sistemi
Bimeks Biİmza Ödeme Sistemi

 

PayTrust Sistemi Nedir?

Kendisine has bir sistem üzerinden işleyen PayTrust Sistemi Banka Kredisi, Kredi Kartı, Senet ve Kefil gereksinimi duyulmadan Taksitli Satış yapılmasına imkân sağlayan Yeni Nesil bir teknoloji.

PayTrust ile yapılan satışlarda tüketici Ölüm, kaza, İşsizlik, Sakatlık, Kritik Hastalık ve İflas gibi durumlarda sistem tarafından kişi adına ödeme yapılarak sistemdeki borçtan kurtulması sağlanmaktadır.

PayTrust Sistemi ile Tüketiciler Güvenli ve Uygun Fiyatlı Alışveriş imkânı sunan bir sistem hayata geçirilmiş olacaktır.

 

Bimeks Müşterilerine “Bi’İmza” İsmi İle Özel Olacak

Bi’İmza ismi ile hayata geçirilecek olan sistem Sadece Bimeks Mağazalarında olacak ve Bimeks Müşterilerine Özel bir sistem olarak kullanıma sunulacak.

Çalışmanın önünüzdeki günlerde Aktif Hale geçmesi bekleniyor.

Bimeks Bi'İmza
Bimeks Bi’İmza

 

Bimeks Bi’İmza İşleminin Avantajları Nedir?

  • Senet, kefil, kredi kartı gerektirmiyor.
  • Bimeks mağazalarında, satın alma işlemi esnasında ve dakikalar içinde yapılıyor.
  • Evrak hazırlama yükü yok. TC kimlik numarası olan geçerli bir kimlik ile birkaç dakikada işlemler gerçekleştirilecektir.
  • Taksitlerin ödemesi Bimeks mağazalarından veya bankalar üzerinden yapılabilecektir.
  • Müşteri bankaya borçlu olmuyor. Bankalar ile Hiçbir İşlemi olmuyor. Her şey Bimeks ve PayTrust sistemi üzerinden ilerliyor.
  • Banka kredisine etkisi yok. Banka Kredisi olanlar için sorun ya da Limit Azaltması yapmıyor.
  • Ölüm, işsizlik, kaza ve daha bir çok özel durum için ödeme sigortası içeriyor.
  • Banka sistemine girmeden finansman elde ediliyor.

 

Komisyon Oranları ve Kredi Kullanma Sistemi

Bi’İmza Kredisi ile ilgili olarak Kredi Komisyonları ve diğr detaylar henüz açıklanmadı.

Açıklama sonrasında bu kısımdan diğer detayları paylaşıyor olacağız.

Bimeks Bi’İmza Sistemiyle Kefilsiz, Senetsiz, Kredi kartsız Taksit İmkânı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir