FIFA 2017 Hafta Sonu İçin Ücretsiz Olacak

Satış rakamlarından istediği sonucu alamayan EA Games firması satışların yeniden canlanmasına adına FIFA 2017 serisini 2 Günlüğüne Ücretsiz hale getiriyor.

Sadece PlayStation 4 ve Xbox One modelleri için geçerli olacak olan Kampanya ile FIFA 2017 serisini Tüm Özellikleri ile hiçbir ücret ödemeden oynayabileceksiniz.

Özellikle daha önce PES oynayan ve FIFA serisine soru işaretleri ile bakan binlerce kullanıcı için FIFA ile iyi bir tanışma fırsatı olabilir diye düşünüyoruz.

 

FIFA 2017
FIFA

 

XBOX One Sahiplerine Kısıtlama Gelecek

Tüm Modları ile kullanıcılara açık olacak olan ve Hafta Sonu tamamen ücretsiz olacak olan FIFA için XBOX Kullanıcıları biraz daha şanssızlar.

EA Access ile birlikte gelen FIFA 2017 oyununu 10 saatten fazla kullandı iseniz sistem sizin için biraz sınırlama yapacak gibi görünüyor.

Ancak hangi alanda kısıtlamalar yapılacak, oyun süresi mi düşürülecek elimize ulaşan bilgiler arasında bunun cevabı ne yazık ki yok.

 

FIFA 2017 Hafta Sonu Ücretsiz
FIFA 2017 Hafta Sonu Ücretsiz

 

İndirimli Satın Alma Fırsatı

Black Friday – Kara Cuma indirimleri ile Cuma günü başlayacak olan indirim ile Pazartesi gününe kadar FIFA 2017 serisini daha uygun fiyatlardan satın alabilirsiniz.

Bir anlamda EA Games ekibi hafta sonu kullanıcıları FIFA oyununa alıştırıp Pazartesi gününe kadar da bu kullanıcılara satış yapmak istiyor.

Tabi ki bu kampanyanın ne kadar etkili olacağı, daralan Oyun Pazarında EA Games firmasına ne kadar geri dönüş sağlayacağını ilerleyen günlerde görüyor olacağız.

FIFA 2017 Hafta Sonu İçin Ücretsiz Olacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir