Vodafone Red Mutlu Aile Kampanyası Detayları ve Başvuru Şartları

Vodafone Faturalı Paketlerinden birisini kullanan ve aile fertlerini de bu tarifeye taşımak isteyenlere özel hazırlanan Vodafone Red Mutlu Aile Kampanyası başladı.

Vodafone Red Mutlu Aile Kampanyasından faydalanabilmeniz için aile bireylerinizden birisinin referans olarak eklenmesi gerekecektir. Bu sebeple de aile bireylerinizden birisinin Vodafone Bireysel Faturalı Hat kullanıyor olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında indirimli paketlerden yararlanabilmek için Numara Taşıma, Yeni Hat Alma veya Kontörlüden Faturalıya geçiş yapıyor olmanız ve son 30 gün içinde geçmiş olmanız gerekmektedir.

Tabi ki burada geçiş yapılan paketlerin de Red Tarife kapsamında olması şartı var.

 

Kampanyanın Temel Adımları Şu Şekilde

  1. Aynı Aileden bir Referans Numara bulunuyor. Bu kişinin Vodafone Faturalı Hat sahibi olması ve son 30 gündür Vodafone Abonesi olması gerek.
  2. MERNİS Doğrulaması yapılacağı için Referans olacak olan numaranın Aile Bireylerinden birisine ait olması gerekmektedir.
  3. Sizin yeni hat almanız, geçiş yapmanız ya da ön ödemeliden faturalıya geçiş yapıyor olmanız gerekmektedir.
  4. Geçiş için belirlenen aşağıdaki tarifelerden birisini seçiyor ve 12 + 12 Ay olacak şekilde bir Sözleşme İmzalıyor olmanız gerekmektedir.

 

Vodafone Red Mutlu Aile İndirimi Paket Ücretleri

 

 

2 aile üyesi de Vodafone Red’e yeni gelirse, 2. Red’li %35 indirimden yaralanabilir.

2 aile üyesinden biri mevcutta Vodafone Red sahibi ise, Vodafone Red’e yeni geçen aile üyesinin, Red hattını %35 varan indirimlerle satın alabilirler.

2 aile üyesinden biri mevcutta Vodafone faturalı hat sahibi, Vodafone Red’e yeni geçen aile üyesinin, Red hattını %35 indirimlerle satın alabilirler.

 

Vodafone Red Mutlu Aile İndirimi

 

Vodafone Red Mutlu Aile Kampanyası (Mevcut Aboneler)

  • Kampanya kapsamında son 30 gün içinde yeni hat tesisi, numara taşıma ya da faturasızdan faturalıya geçiş yolu ile 4.5G Red XS, Yeni Red 5, 4.5G Red S, Yeni Red 7, 4.5G Red M, Yeni Red 10, 4.5G Red L, Yeni Red 15 ve Yeni Red 20 Tarifeleri’ni seçmiş aboneler Vodafone faturalı bireysel abonesi olan aile bireylerinin ya da kendilerine ait diğer Vodafone faturalı bireysel hattın kendilerine referans olması ve 12 aylık 2 dönem taahhüt vermeleri karşılığında tarifenin standart fiyatı üzerinden 12 aylık 2 dönem boyunca %35 indirim kazanırlar.
  • Kampanya 12 aylık “iki dönem”den oluşur. İlk 12 Aylık dönem, “Birinci Dönem”, ikinci 12 aylık dönem ise “İkinci Dönem” olarak anılacaktır. İlk dönemin son fatura döneminde kampanyadan cayma bedeli ödenmeksizin çıkış yapılabilir. Abone ilk dönemin son fatura döneminin son gününe dek kampanyayı sonlandıracak herhangi bir işlem (kampanyadan çıkış, numara taşıma, tarife değişikliği, faturasıza geçme, herhangi bir sebeple dondurma, herhangi bir sebeple hat iptali) yapmadığı takdirde ikinci dönem başlar. İkinci dönem yalnızca ilk dönem yukarıda açıklanan haller ile sonlanmaz ise devreye girer. İkinci dönem kampanya abone alımına kapansa da ilk dönemi tamamlayıp kampanyası sonlanmayan aboneler için devreye girer.
  • Faturasızdan faturalıya geçiş hakkı için Vodafone faturasız tarifelerde en az 90 gün kalınmış olmalıdır.
  • Kampanyadan yararlanmak isteyen abonenin aktif statude, 4.5G Red XS, 4.5G Red S, 4.5G Red M veya 4.5G Red L tarifesinde olması, Vodafone faturalı bireysel tarifelerinde bulunan başka bir numarayı referans göstermesi ve 12 aylık 2 dönem taahhut vermesi gerekmektedir. Referans gösterilen hattın sahibi referans gösteren kişi ile aynı kişi olmalı veya aynı aileden olmalıdır.
  • Aynı ailede olmak kontrolü MERNIS sistemi üzerinden otomatik olarak (kurumsal esnaf için nüfus cüzdanı) kontrol edilecektir. Aynı nüfüs kütüğüne (il, ilçe,mahalle,köy cilt no) ve aile sıra numarasına sahip olmak gerekmektedir.
  • Bir numaranın referansı ile aynı anda maksimum 1 alt numara kampanyadan yararlanabilir.
  • Referans olan numara son 30 gün içinde numara taşımış ya da yeni hat tesis etmiş olmamalıdır. 30 günden uzun süredir Vodafone’da faturalı ya da faturasızdan faturalıya geçen abone olarak bulunuyor olmalıdır.
  • Referans olarak seçilen hatta eğer kampanya giriş işlemi başarılı olarak sağlanırsa SMS ile bilgi verilir. Referans olan numara bu işlemini iptal edemez.
  • Referans olan numara, referans olduktan sonra referans verdiği ve kampanyaya girmesine imkan sağladığı numarayı referans göstererek kampanyaya giremez. Ancak yeni bir referans numara bularak kampanyaya giriş yapabilir.
  • Bir GSM No aynı GSM No’ya referans olamaz. Ancak aynı aboneye ait bir GSM No diğerine referans olabilir.
  • Kampanyada cayma bedeli ilk dönem için sağlanan fayda ve ödenmesi taahhüt edilen tutar 12 aylık süreç esas alınarak, ikinci dönem için ise 12. fatura döneminden sonraki dönemlere bakılarak aboneye sağlanan fayda ve ödemesi taahhüt edilen tutar esas alınarak hesaplanır.
  • Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde,
  • kendi talepleriyle kampanyadan çıktıklarında, tarifelerini kampanya ile uyumlu olmayan tarifelere değiştirdiklerinde, hatlarını kapattıklarında, iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında
  • veya hatları Vodafone tarafından kapatıldığında, dondurulduğunda kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. Cayma bedeli kampanya içinde kalınan her ay için yapılmış olan kampanya indirimlerinin toplamıdır. Bu tutar kampanyann son ayına kadar kalınması durumunda ödenecek toplam tutar ile karşılaştırılır ve düşük olan tutar aboneye cayma bedeli olarak yansıtılr.

Bunlara ek olarak, kampanyaya dahil olan aboneler tarafından referans gösterilen hatlar

  • hatlarını kapattıklarında, iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında
  • veya hatları Vodafone tarafından kapatıldığında, dondurulduğunda kampanyaya dahil olan aboneler, kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda kampanyaya dahil olan abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır.Cayma bedeli kampanya içinde kalınan her ay için yapılmış olan kampanya indirimlerinin toplamıdır. Bu tutar kampanyann son ayına kadar kalınması durumunda ödenecek toplam tutar ile karşılaştırılır ve düşük olan tutar aboneye cayma bedeli olarak yansıtılr.
  • Kampanya çıkışları anlık olur ve çıkış yapılan fatura döneminde verilen indirim dışındaki faydalar çıkış işleminden sonraki ilk fatura dönemine kadar sürer. İndirim ise kampanyadaki ilk dönemin 12. ayı haricinde kampanya sonlandığı durumda o fatura dönemi için silinir.
  • Kampanyaya katılım sağlayan hat kampanya ile uyumlu bir tarife dışında herhangi başka bir tarifeye geçiş yapamaz.
  • Kampanya için referans olan Vodafone faturalı bireysel aboneleri faturalı herhangi başka bir tarifeye geçiş yapabilirler.
  • Kampanyaya katılım anlık ve kampanyadan çıkış anlık olur.
  • Kampanya indirimi 2 dönemlik 12 fatura dönemi boyunca sürer.
  • Bu kampanya mevcut ve planlanan taahhütlü kampanyalarla, cihaz kampanyalarıyla birlikte kullanılamaz. Taahhütlü diğer kampanyalara girmek isteyen müşterilerin bu kampanyadan çıkması gerekmektedir.
  • Vodafone kampanyayı istediği tarihte sona erdirme hakkını saklı tutar.
  • Vodafone’un kampanya ve tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.
  • Güncel ve detaylı kampanya bilgilerine vodafone.com.tr/Red’de yer almaktadır.

 

Vodafone Red Mutlu Aile Kampanyası (Yeni Aboneler)

  • Kampanya kapsamında son 30 gün içinde yeni hat tesisi, numara taşıma ya da faturasızdan faturalıya geçiş yolu ile 4.5G Red XS, Yeni Red 5, 4.5G Red S, Yeni Red 7, 4.5G Red M, Yeni Red 10, 4.5G Red L ve Yeni Red 15 ve Yeni Red 20 Tarifeleri’ni seçmiş aboneler Vodafone faturalı bireysel abonesi olan aile bireylerinin ya da kendilerine ait diğer Vodafone faturalı bireysel hattın kendilerine referans olması karşılığında tarifenin standart fiyatı üzerinden 12 aylık 2 dönem taahhüt vermeleri karşılığında tarifenin standart fiyatı üzerinden 12 aylık 2 dönem boyunca %35 indirim kazanırlar.
  • Kampanya 12 aylık “iki dönem”den oluşur. İlk 12 Aylık dönem, “Birinci Dönem”, ikinci 12 aylık dönem ise “İkinci Dönem” olarak anılacaktır. İlk dönemin son fatura döneminde kampanyadan cayma bedeli ödenmeksizin çıkış yapılabilir. Abone ilk dönemin son fatura döneminin son gününe dek kampanyayı sonlandıracak herhangi bir işlem (kampanyadan çıkış, numara taşıma, tarife değişikliği, faturasıza geçme, herhangi bir sebeple dondurma, herhangi bir sebeple hat iptali) yapmadığı takdirde ikinci dönem başlar. İkinci dönem yalnızca ilk dönem yukarıda açıklanan haller ile sonlanmaz ise devreye girer. İkinci dönem kampanya abone alımına kapansa da ilk dönemi tamamlayıp kampanyası sonlanmayan aboneler için devreye girer.
  • Faturasızdan faturalıya geçiş hakkı için Vodafone faturasız tarifelerde en az 90 gün kalınmış olmalıdır.
  • Kampanyadan yararlanmak isteyen abonenin aktif statude, 4.5G Red XS, Yeni Red 5, 4.5G Red S, Yeni Red 7, 4.5G Red M, Yeni Red 10, 4.5G Red L veya Yeni Red 15 ve Yeni Red 20 Tarifeleri’nde olması, Vodafone faturalı bireysel tarifelerinde bulunan başka bir numarayı referans göstermesi ve 12 aylık 2 dönem taahhut vermesi gerekmektedir. Referans gösterilen hattın sahibi referans gösteren kişi ile aynı kişi olmalı veya aynı aileden olmalıdır.
  • Abone eğer bu kampanya ile:
  • 4.5G Red XS, Yeni Red 5, 4.5G Red S, Yeni Red 7, 4.5G Red M, Yeni Red 10, 4.5G Red L ve Yeni Red 15 Tarifeleri’nden yararlanmak istiyorsa referans veren hattın 4.5G Red XS, Yeni Red 5, 4.5G Red S, Yeni Red 7, 4.5G Red M, Yeni Red 10, 4.5G Red L, Yeni Red 15 veya Yeni Red 20 Tarifeleri’nde olması gerekir. Kampanyaya giren hattın taahhüt verdiği süre boyunca, referans veren hat sadece bu tarifeler arasında geçiş yapabilir.
  • Aynı ailede olmak kontrolu MERNIS sistemi üzerinden otomatik olarak (kurumsal esnaf için nüfus cüzdanı ile) kontrol edilecektir. Aynı nüfüs kütüğüne (il, ilçe,mahalle,köy cilt no) ve aile sıra numarasına sahip olmak gerekmektedir.
  • Bir numaranın referansı ile aynı anda maksimum 1 alt numara kampanyadan yararlanabilir.
  • Referans olan hat son 30 gün içinde numara taşıma işlemi yapmış, yeni hat tesis etmiş ya da Vodafone faturasızdan faturalıya geçiş yapmış olmalıdır.
  • Referans olarak seçilen hatta eğer kampanya giriş işlemi başarılı olarak sağlanırsa SMS ile bilgi verilir. Referans olan numara bu işlemini iptal edemez.
  • Referans olan onay veren numara, referans olduktan sonra referans verdiği ve kampanyaya girmesine imkan sağladığı numarayı referans göstererek kampanyaya giremez. Ancak yeni bir referans numara bularak kampanyaya giriş yapabilir.
  • Bir GSM No aynı GSM No’ya referans olamaz. Ancak aynı aboneye ait bir GSM No diğerine referans olabilir.
  • Kampanyada cayma bedeli ilk dönem için sağlanan fayda ve ödenmesi taahhüt edilen tutar 12 aylık süreç esas alınarak, ikinci dönem için ise 12. fatura döneminden sonraki dönemlere bakılarak aboneye sağlanan fayda ve ödemesi taahhüt edilen tutar esas alınarak hesaplanır.
  • Kampanyaya dahil olan aboneler izleyen dönem içerisinde,
  • kendi talepleriyle kampanyadan çıktıklarında, tarifelerini kampanya ile uyumlu olmayan tarifelere değiştirdiklerinde, hatlarını kapattıklarında, iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında
  • veya hatları Vodafone tarafından kapatıldığında, dondurulduğunda kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. Cayma bedeli kampanya içinde kalınan her ay için yapılmış olan kampanya indirimlerinin toplamıdır. Bu tutar kampanyann son ayına kadar kalınması durumunda ödenecek toplam tutar ile karşılaştırılır ve düşük olan tutar aboneye cayma bedeli olarak yansıtılır.

Bunlara ek olarak, kampanyaya dahil olan abonelerin referans gösterdikleri hatlar

  • tarifelerini kampanya ile uyumlu olmayan tarifelere değiştirdiklerinde, hatlarını kapattıklarında, iptal ettirdiklerinde, devrettiklerinde, dondurduklarında, ön ödemeliye geçiş yaptıklarında numaralarını başka operatörlere taşıdıklarında
  • veya hatları Vodafone tarafından kapatıldığında, dondurulduğunda kampanyaya dahil olan aboneler kampanyadan yararlanma haklarını kaybedeceklerdir. Bu durumlarda abonenin bir sonraki faturasına taahhüt cayma bedeli yansıtılacaktır. Cayma bedeli kampanya içinde kalınan her ay için yapılmış olan kampanya indirimlerinin toplamıdır. Bu tutar kampanyann son ayına kadar kalınması durumunda ödenecek toplam tutar ile karşılaştırılır ve düşük olan tutar aboneye cayma bedeli olarak yansıtılr.
  • Kampanya çıkışları anlık olur ve çıkış yapılan fatura döneminde verilen indirim dışındaki faydalar çıkış işleminden sonraki ilk fatura dönemine kadar sürer. İndirim ise kampanyadaki ilk dönemin 12. ayı haricinde kampanya sonlandığı durumda o fatura dönemi için silinir.
  • Kampanyaya katılım sağlayan hat kampanya ile uyumlu bir tarife dışında herhangi başka bir tarifeye geçiş yapamaz.
  • Kampanyaya katılım anlık ve kampanyadan çıkış anlık olur.
  • Kampanya indirimi 2 dönemlik 12 fatura dönemi boyunca sürer.
  • Bu kampanya mevcut ve planlanan taahhütlü kampanyalarla, cihaz kampanyalarıyla birlikte kullanılamaz. Taahhütlü diğer kampanyalara girmek isteyen müşterilerin bu kampanyadan çıkması gerekmektedir.
  • Vodafone kampanyayı istediği tarihte sona erdirme hakkını saklı tutar.
  • Vodafone’un kampanya ve tarife özelliklerinde ve ücretlendirmesinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından belirlenen usullere uygun olarak değişiklik yapma hakkı saklıdır.
  • Güncel ve detaylı kampanya bilgilerine vodafone.com.tr/Red’de yer almaktadır.

 

Vodafone Red Mutlu Aile Kampanyası Detayları ve Başvuru Şartları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir