Kavisli Ekranı İle Xiaomi Mi Note 2 Modeli Duyuruldu

Samsung Galaxy Note 7 vari bir kasa yapısına sahip olması ile pazarda sıkça adından söz ettirmesi beklenilen Xiaomi Mi Note 2 modeli resmi olarak duyuruldu.

Donanım olarak pazardaki Amiral Gemileri ile eşdeğer bir yapıya sahip olan Mi Note 2 yapısı Fiyat / Performans anlamında da rakiplerine ciddi bir fark atmayı amaçlıyor.

Ülkemizde resmi olarak satışı olur mu bilemiyoruz ama Mi Note 2 serisi ciddi anlamda başarılı bir cihaz.

Dilerseniz Teknik Özelliklerine bir göz atalım.

 

Xiaomi Mi Note 2
Xiaomi Mi Note 2

 

Xiaomi Mi Note 2 Teknik Özellikleri

Cihazda İşlemci olarak SnapDragon 821 serisi 2.35 GHz’lik hızlara ulaşabilen, pazarın en üst işlemci ailesi kullanılmış durumda.

64 GB Dahili Depolama ve 4 GB Ram Bellek özelliklerine sahip olan modelin dışında 128 GB Dahili Depolama ve 6 GB Ram Bellek olan modelde pazara sürülecek.

2560*1440 piksellik Quad HD Ekrana sahip olan modelin ekran boyutu ise 5.7 inç.

4.070 mAh’lik bir bataryaya sahip olan modelde tabi ki Hızlı Şarj Desteği de mevcut.

Sony IMX318 Exmor RS sensöre sahip 22.56 MP değerindeki arka kamera ile 4K Video çekimi yapabiliyorsunuz. Ön kısımda ise f/2.0 diyafram aralığına sahip 8 MP değerinde bir ön kamera kullanılmış durumda.

Aqstic ses işlemcisiyle 192kHz/24-bit Hi-Fi ses çıkışı veren cihaz özellikle müzik dinlemeyi seven kullanıcıları da bu anlamda oldukça memnun edecek gibi görünüyor.

Alüminyum Gövdeye sahip olan Xiaomi Mi Note 2 serisi Siyah ve Gümüş renk seçenekleri ile ilk olarak Çin Pazarında satışa sunulacak.

 

Xiaomi Mi Note 2
Xiaomi Mi Note 2

 

Xiaomi Mi Note 2 Satış Tarihi ve Satış Fiyatı

Cihaz için belirlenen fiyatlar şu aşamada Dolar bazlı olarak karşımıza çıkıyor.

4 GB Ram / 64 GB Depolama Alanı bulunan cihazın satış rakamı 415 Dolar seviyelerinde olacakken, 6 GB Ram / 128 GB Depolama Alanı bulunan cihazda 485 Dolardan alıcı bulacak.

Tabi ki bunlar Çin Pazarı için geçerli olan fiyatlar. Global Pazara girişte bu rakamların biraz daha yükselmesini beklemek yanlış olmayacaktır.

Ortalama bir hesapla Ülkemizde satılması durumunda Xiaomi Mi Note 2 serisinin 2.500 – 3.000 TL arasındaki bir rakamdan satışa çıkmasını beklemek yanlış olmayacaktır.

Kavisli Ekranı İle Xiaomi Mi Note 2 Modeli Duyuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir