Samsung Galaxy S4 Modelinin Özellikleri ve Fotoğrafı Sızdırıldı

Samsung firmasının gelecek nesil ürünlerinden birisi olacak olan Samsung Galaxy S4 modeline ilişkin bazı Özellik Bilgileri ve Görseli sızdırıldı.

Tabi ki henüz Resmi bir açıklama yapılmamasında dolayı sızdırılan bilgilerin ne denli doğru olduğu, nereden alındığı veya gerçekten bu şekilde bir içeriğe mi sahip olacağı belli değil. Ancak bir ön bilgi olması açısından gözden geçirebilirsiniz.

Öncelikle cihazımızda LG Optimus G2 modelinde de kullanılması beklenilen işlemciye benzer bir işlemci ailesi kullanılacak gibi görünüyor.

2.0 GHz lik Quad Core yani 4 Çekirdekli bir yapıya sahip olması beklenilen Samsung Exynos 5450 İşlemci Ailesini kullanması beklenilen Samsung Galaxy S4 modeli Mali – T658 GPU su ile gelecek gibi görünüyor.

Oldukça performanslı bir İşlemci ve GPU ile gelecek olan Galaxy S4 modelinde 2 GB lık bir Ram değerinin kullanılması ve 13 MP arka, 2 MP lik ön kamera bulunması da sızdırılan haberler arasında.

SamMobile Tarafından Sızdırılan Samsung Galaxy S4 Modeli Görseli
SamMobile Tarafından Sızdırılan Samsung Galaxy S4 Modeli Görseli

5 İnçlik Full HD Super AMOLED Ekrana sahip olmasına kesin gözüyle bakılan Samsung Galaxy S4 modelinin ekran ve dış tasarım olarak yine Galaxy S3 serisindekine benzer bir yapıda olması bekleniyor.

Android 4.2.1 İşletim Sistemi ile pazara çıkması beklenilen Samsung Galaxy S4 modelinin Android 5.0 veya Tizen OS 1.0 İşletim Sistemleri ile pazara çıkması veya farklı modeller ile özellikle Tizen OS destekli olarak pazara çıkması da söz konusu olabilir.

Henüz firma tarafından ne zaman ve hangi özelliklerde pazara sunulacağı belli olmayan Samsung Galaxy S4 modeli Apple iPhone 5S veya Apple iPhone 6 modeli ile eşzamanlı olarak pazara sürülebilir.

Bakalım 2013 senesinde Samsung firması pazarda nasıl bir yol izleyecek ve hangi ürünleri satışa sunacak.

Samsung Galaxy S4 Modelinin Özellikleri ve Fotoğrafı Sızdırıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir