Apple iPhone X BİM Mağazalarında Satışa Çıkıyor

Apple ürünlerine son dönemde sıkça yer vermeye başlayan BİM şimdi de Apple iPhone X modelinin 9 Mart 2018 tarihinde satışa sunmaya hazırlanıyor.

Sınırlı sayıda ürünü mağazalarında Apple Türkiye Garantisi altında 4.999 TL’den satışa sunacak olan BİM bir anlamda pazarda 6.099 TL’den satışı yapılan cihaza 1.100 TL’lik bir indirim sağlamış olacak.

İndirim kapsamında sadece 64 GB’lık depolama alanına sahip modeli satışa sunacak olan BİM ürünleri hangi mağazalara gönderiyor olacak, mağaza başına kaç iPhone X düşecek gibi bilgileri ise ne yazık ki paylaşmadı.

 

Apple iPhone X - BİM

 

Sadece Space Gray Renk Seçeneği Olacak

Yine resmi olarak bir bilgi verilmemiş olsa da görsellerde sadece Space Gray renk seçeneğini kullanan firmanın tek bir renk üzerinden satış yapması bekleniyor.

Ancak ilerleyen günlerde belki her mağazaya 2-3 adetlik stok göndererek farklı renk seçeneklerine sahip ürünleri de satışa sunması ihtimaller dâhilinde.

Uzunca süredir uygun fiyata iPhone X almak için bekleyen kullanıcılar ise muhtemelen kendilerine en yakın BİM Mağazasında 9 Mart 2018 tarihinde erkenden sıraya geçeceklerdir.

Ürünlerin reklam görsellerinde göründüğü kadarıyla Apple Türkiye Garantisi altında olduğunu ve herhangi bir Teknoloji Mağazası ya da Operatör Bayisinde satışa sunulan ürünlerle aynı garanti yapısına sahip olduğunu söyleyebiliriz.

BİM - iPhone X

Apple iPhone X BİM Mağazalarında Satışa Çıkıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir