Asus ZenFone 3 Zoom Bazı İyileştirmeler İçin Gecikmeli Olarak Satışa Çıkacak

Asus tarafından Mart veya Nisan ayında satışa çıkacağı açıklanan Asus ZenFone 3 Zoom modelinin bazı teknik iyileştirmeler yapılmasından dolayı gecikmeli olarak satışa çıkacağı açıklandı.

Şirketin resmi Facebook hesabına yapılan bir yorumda sorulan “Hâlâ Zenfone 3 Zoom modelinin satışa çıkmasını bekliyorum” sorusuna Asus tarafından “Ne yazık ki Zenfone 3 Zoom modeli 2. çeyreğe ertelendi. Siz ve diğerlerinin harika bir akıllı telefon kullanması için cihazın bazı özelliklerini daha iyileriyle değiştiriyoruz” şeklinde bir cevap verildi.

Bu noktadan bakılınca da cihazın satışa çıkış tarihi en iyimser süreçte Mayıs – Haziran ayını bulacak gibi görünüyor.

 

Asus ZenFone 3 Zoom Gecikme

 

Asus ZenFone 3 Zoom Modelinin Türkiye Serüveni Ne Olacak?

Ocak ayında yapılan  Asus ZenFone 3 Max ve Asus ZenFone 3 Laser serilerinin tanıtıldığı Basın Lansmanında Asus ZenFone 3 Zoom modeli de tanıtılmış ve Dünya İle Eşzamanlı olarak ülkemizde de Zoom modelinin satışa çıkacağı açıklanmıştı.

399 Dolar etiket fiyatı ile satışa çıkacağı açıklanan Asus ZenFone 3 Zoom modeli için ne yazık ki Türkiye Satış Fiyatı açıklanmamış ve cihazın pazara çıkacağı süreçte basınla paylaşılacağı belirtilmişti.

Ancak ortalama olarak cihazın 1.500 – 2.000 TL arasındaki bir rakamdan satışa çıkacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

 

Asus ZenFone 3 Zoom

 

Donanımsal Olarak İyileştirme Yapılacak

Asus ZenFone 3 Zoom modelinin gecikmeli olarak pazara çıkmasının tek sebebi olarak Donanımsal İyileştirme gösterilmiş durumda.

5.5 inçlik Full HD Ekrana, SnapDragon 625 serisi işlemciye, 2.3x Optik Zoom, 4 GB Ram Bellek, 64 GB Dahili Depolama Alanı gibi Teknik Özelliklere sahip olan seride ne gibi iyileştirmelerin yapılacağı ise şu an bir muamma.

Ancak birçok Asus Severe göre her modelde yaşanan bu gecikmeler Asus Üretim Bandı ile alakalı ve aslında cihaz beklenen Teknik Özelliklere sahip olarak karşımıza çıkacak.

Asus ZenFone 3 Zoom Bazı İyileştirmeler İçin Gecikmeli Olarak Satışa Çıkacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir