Avea’dan HTC Rhyme Telefon Kampanyası

Avea tarafından Türkiye pazarında yeni yeniş bir yer edinmeye başlayan HTC Rhyme Telefonu kampanyalı olarak sunulacak.

Kampanya kapsamında 18 ve 24 aylık sözleşmeler hazırlayan Avea bu sayede isteyen kullanıcılarına daha uzun bir vade ile isteyen kullanıcılarına da daha kısa sürede ödeme seçeneği ile HTC Rhyme model bir cep telefonu sahibi olma imkânı tanıyor.

Kampanya kapsamında kullanıcıya sunulacak olan paketlerde görüşme dakikası veya sms olmayacak. Yani pakete ek olarak cihaz kampanyasına giriş yapabileceksiniz. Ancak paketler içerisinde isteğe bağlı olarak 250 MB – 1 GB veya 4 GB internet paketleri kullanıcıya sunulacaktır.

İnternet PaketiSözleşme Süresi  250 MB  1 GB  4 GB
18 Ay  102 TL  112 TL  122 TL
24 Ay  80 TL  90 TL  100 TL

 

Kampanyadan yararlanabilmek için en az 6 aydır Avea Faturalı Hat Abonesi olmak ve 6 ay içerisinde hatlarının ödemesi konusunda hiç gecikmemiş olmak şartı aranmaktadır.

Ayrıca Otomatik Ödeme Talimatı ile faturasını ödeyen ve son 3 aydır bu şekilde ödeme yapanlar 6 aylık süreç beklenmeden direkt olarak kampanyaya dâhil olabileceklerdir.

 Kampanya Detayları

  • Kampanya 04 Ocak -28 Şubat 2012 tarihleri arası geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında 3 adet indirimli data paketi yer almaktadır.
  • Teklifler 18 ay ve 24 ay taahhüt süreleri ile sunulmaktadır
  • Kampanya kapsamında, sunulan aylık kampanya bedeline abonenin seçtiği telefon modeli ve aylık data paket bedeli dahildir.
  • Cihaz, taahhüt süresi ve data paketlerinden birer adet seçmek suretiyle oluşacak olan Kampanya Paketi daha sonra değiştirilemeyecektir.
  • Cihaz bedeli, abonenin faturasına “Tahsilâtına Aracılık Edilen Hizmetler” şeklinde yansıyacaktır.

Kampanyadan faydalanan abone kitleleri aşağıdaki gibi olacaktır

  • Avea ile abonelik sözleşmesi imzalaması üzerinden en az 6 ay geçen ve 6 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen bireysel ve kurumsal faturalı aboneler,
  • – Aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile düzenli olarak ödeyen bireysel ve kurumsal faturalı aboneler,
  • Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Avea taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dâhil olması gerekmektedir.
  • AVEA Personel Tarifeleri, Jet Tarifeleri, Mobil Data Tarifeleri, İphone tarifeleri ve TTNET Yeni Taahhütlü İnternet Paketleri Tarifelerinde yer alan aboneler kampanyadan yararlanamayacaklardır.
  • Kampanya kapsamında kullanılan data paketi limitinin aşılması durumunda kullanımlar 5 Kr/MB üzerinden ücretlendirilir ve ilgili ayın faturasına yansıtılır, kullanılmayan data bir sonraki aya devredilmez.
  • Kampanya kapsamında indirimli olarak verilen aylık data kullanımı yurtiçi İnternet ve WAP APN’i üzerinden gerçekleştirilen alınan ve gönderilen internet erişim hizmetini kapsamaktadır. Bunlar dışında gerçekleşen internet erişimi, kullanıma ilişkin ücretler üzerinden, abonenin ilgili dönemde düzenlenecek faturasına yansıtılacaktır
  • Uluslararası dolaşımda(roaming) kullanılacak her türlü veri kullanımına ilişkin ücretler, Dünya Varmış Tarifesi’ne uygun olarak ilgili dönemde düzenlenecek faturaya ayrıca yansıtılacaktır.
  • Taahhüt süresinin sona ermesinden önce abonelerin hattının kapatılması, faturasız tarifeye geçiş yapılması, hattının tarifesini AVEA Personel Tarifeleri, jet tarifeleri, mobil data tarifeleri, Iphone tarifeleri ve TTNET Yeni Taahhütlü İnternet Paketleri Tarifelerinden birine geçirmesi, fesih/devir işlemleri durumunda.[(Aylık cihaz taksit bedeli) x (taahhüt süresinden geriye kalan ay sayısı)] + [(data paketi indirim bedeli (aylık ve KDV, ÖİV dahil olmak üzere 250 MB data paketi için 10 TL, 1 GB data paketi için 14 TL; 4 GB data paketi için 14 TL)) x (o güne kadar data indirimi verilen ay sayısı)] ‘nın toplamı cihaz kampanyası iptal bedeli olarak tek seferde abonenin faturasına yansıtılacaktır
  • Kampanya konusu cihazlar, abonelere bayiler tarafından tedarik ve fatura edilecek olup, cihaz bedelleri Avea tarafından “tahsilâtına aracılık edilen tutarlar” kapsamında tahsil edilecektir.
  • Kampanya stoklarla sınırlıdır.

 

Avea’dan HTC Rhyme Telefon Kampanyası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir