Deprem Yardımlarının Toplanması İçin PTT Posta Çeki Hesabı Açtı

PTT, Elazığ ve Malatya başta olmak üzere depremden etkilenen illerdeki vatandaşlarımıza destek olmak için PTT Posta Çeki hesabı oluşturdu.

1866 nolu Posta Çeki Hesabına yatırılacak olan Nakdi Yardımları AFAD aracılığı ile deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırılacak.

PTT tarafından AFAD aracılığı ile deprem bölgesinde bulunan vatandaşlara ulaştırılmak için toplanacak olan paralar için açılan PTT Posta Çeki Hesabına yapılacak olan ödemelerden herhangi bir işlem ücreti alınmayacak.

Bu sebeple de ilgili hesaba PTT İş Yerleri, PTTMatik, PTT Mobil ve PTT İnternet Bankacılığı sistemleri üzerinden ek bir ödeme veya işlem ücreti ödemeden bağışta bulunabilirsiniz.

 

Elazığ Depremi
Elazığ Depremi 

 

Yapılacak Olan Ödemeler AFAD’a Aktarılacak

PTT tarafından açılacak olan hesaba gelecek olan nakdi yardımlar AFAD üzerinden bölgedeki ihtiyaç sahibi kişilere gönderilecektir.

Bu noktada ilerleyen günlerde PTT tarafından da yapılan toplam yardım miktarı gibi mali detaylar resmi olarak açıklanacak ve destekte bulunan vatandaşlarda yaptıkları ödemenin bölgedeki vatandaşlara gittiğini net olarak görebilecektir.

 

PTT Deprem Destek Posta Çeki Hesap No: 1866

Ödeme Yapılabilecek Noktalar: PTT İş Yerleri, PTTMatik, PTT Mobil ve PTT İnternet Bankacılığı

Deprem Yardımlarının Toplanması İçin PTT Posta Çeki Hesabı Açtı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir