HTC M7 – HTC ONE İsimli Modelin Siyah Rengi Göründü

Uzunca bir süredir pazarda ismi anılan ancak ne zaman satışa çıkacağı bilinmeyen, HTC M7 ve HTC ONE isimleri ile dillere dolanan yeni HTC Amiral Gemisi için birkaç bilgi daha sızdırıldı.

Yakın dönemde bazı pazarlarda HTC M7 ismi ile, bazı pazarlarda da HTC ONE ismi ile satışa sunulması beklenilen, Sony Xperia Z modeli ile kıyasıya rekabet edebilecek bir seviyede hazırlanan yeni HTC modelinin Beyaz Renk görsellerinden sonra şimdi de Siyah Renk görselleri basına sızdırıldı.

Henüz HTC tarafından resmi bir açıklama yapılmamış olsa da uzunca süredir bazına sızan bilgiler ile cihazın tüm teknik aksamı belli olmuş durumda.

1,7 Ghz lik hıza sahip SnapDragon S4 Pro ve SnapDragon 600 serisi bir işlemci kullanması planlanan modelde Quad Core yani Dört Çekirdek Teknolojisi mevcut olacak. 2 GB Ram ve 32 GB Depolama alanı ile gelmesi planlanan üründe ayrıca Adreno 320 GPU modeli de ekli olacak.

HTC M7 ve  HTC ONE İsimli Modelin Siyah Rengi Göründü
HTC M7 ve HTC ONE İsimli Modelin Siyah Rengi Göründü

Çift Hoparlör ile pazara sürülecek olan M7 veya ONE isimli modelde telefonun ters ya da düz olması konuşmanızı etkilemeyecek. Bu sayede elinize aldığınız gibi telefon görüşmesi yapabileceksiniz.

Bazı bilgilere göre 5 İnç lik bir ekranla geleceği söylenen modelin yüksek bir ihtimalle 4,7 inçlik Full HD bir ekrana sahip olacağı bilgisi pazarda dolaşıyor. 13 MP’lik arka kameraya sahip olacak modelde aynı zamanda 4.3 UltraPiksel kalitesinde de çekimler yapılabilecek.

Ön yüzeyde Kapasitif olarak sadece 2 tane tuşa yer veren firmanın HTC Sense 5.0 sürümü ile kullanıcılarına yeni bir deneyim yaşatması bekleniyor. Android 4.2 Jelly Bean sürümü ile pazara çıkması beklenilen modelde ayrıca kullanıcıların büyük sıkıntı yaşadığı Batarya Sorunu da halledilmiş gibi duruyor.

HTC için 2013 senesinde taşıyıcı rol oynayacak olan HTC M7 / HTC ONE modeli için birkaç hafta içerisinde bir açıklama yapılması bekleniyor. Özellikle Sony firmasının Xperia Z modelini pazara sunmasından sonra çok fazla beklemeden HTC firmasının da yeni modelini tanıtması ve pazarlamaya başlaması bekleniyor.

HTC M7 – HTC ONE İsimli Modelin Siyah Rengi Göründü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir