HTC M7 Modeli HTC One Olarak Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor

HTC’nin 2013 senesindeki Amiral Gemisi olması beklenen ve ilk dönemlerde HTC M7 olarak adlandırılan HTC One modelini Görselleri ve Özellikleri sızmaya devam ediyor.

Pazarda hali hazırda satışı bulunan One X ve One X+ modellerinin bir üst serisi olarak pazara çıkacak olan HTC ONE modeli İşlemci ve Kamera özellikleri ile ön plana çıkarken tasarım değişikliği ile de göz kamaştıracak gibi görünüyor.

4.7 İnçlik bir ekran ile pazara çıkması beklenilen HTC One modelinde son dönemin gözdelerinden olan FULL HD ekran çözünürlüğü ve 468 ppi değerindeki ekran yapısının kullanılması bekleniyor.

4,3 UltraPiksel ve 13 MegaPiksel kalitesinde çekimler yapabilecek bir kameraya sahip olacak olan HTC One modelinde kullanıcı dilediği kalitede çekim yapabilme işlevini kendisi seçebilecek ve ona göre çekimler yapabilecek.

HTC M7 Modeli HTC One Olarak Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor
HTC M7 Modeli HTC One Olarak Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor

1,7 Ghz hızındaki Krait Mimarisi ile hazırlanmış Qualcomm SnapDragon S4 Pro Quad Core işlemci ile gelecek olan üründe 2 GB Ram ve Adreno 320 GPU modeli kullanılacak. 32 GB Dahili Hafıza ile pazara çıkacak olan modelde 64 GB’lık MicroSD Kart desteği de unutulmayan özellikler arasında.

Android 4.2 Jelly Bean İşletim Sistemine sahip olacak olan HTC ONE modelinde ayrıca Sense 5.0 ara yüz sürümünün kullanılması bekleniyor.

2300 mAh’lik bir LiPro bataryaya sahip olacak olan modelin yenilenen İşletim Sistemi ve Sense sayesinde uzunca süredir dillere dolanan HTC Batarya Sorununu da ortadan kaldırılmış olacak.

Yapısal olarak da değişime uğrayan HTC One modelinde görsellerde görüldüğü üzere Çift Hoparlör kullanılmış durumda. Bu sayede telefon çaldığı zaman ters ya da düz kavramı ortadan kalkarak istediğiniz yerden telefonla görüşebilme imkânına sahip olacaksınız.

Son görseller ile iyiden iyiye beklentilerin arttığı HTC One modelinin 19 Şubat 2013 tarihinde HTC tarafından resmen duyurulması bekleniyor. Global Pazarda ve Türkiye Pazarında ise HTC One modelinin ne zaman satışa çıkacağı henüz belirsizliğini korumaya devam ediyor.

HTC M7 Modeli HTC One Olarak Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir