Htc One X Modeline Android 4.1 ve Sense 4.5 Güncellemesi

HTC firması One X modeli için yakın dönemde pazara sunacağı Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini Sense 4.5 ile birlikte kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.

Firma tarafından resmen bilgilendirme yapılmamış olsa da sızan bilgilere göre Samsung Galaxy S3 modeli ile aynı dönemde Android 4.1 Jelly Bean güncellemesini indirilebilir hale getirmeyi planlayan HTC firmasının aynı zamanda Sense ara yüzünde de bir değişime gideceği bilgisi verildi.

Bu kapsamda Android 4.0.3 serisinde Sense 4.0, Android 4.0.4 serisinde Sense 4.1 ve Android 4.1.1 serisinde Sense 4.5 sürümü kullanılacak.

Htc One X Android 4.1 ve Sense 4.5 Güncellemesi
Htc One X Android 4.1 ve Sense 4.5 Güncellemesi

Ön incelemelere ve dağıtılan rom kodlarına bakıldığında Android 4.1 sürümü cihazlarda kullanılabilir hale geldikten sonra hız ve performans açısından HTC One X modeli bir yıldız gibi parlayacak gibi görünüyor.

Sense 4.5 ve Android 4.1 sürümlerinin gelmesi ile cihazda meydana gelen sorunlar biraz daha aşağıya çekilecek ve hız yönünden de önemli adımlar atılmış olacak. Yani beklenilen performans artışı yeni yazılımlar ile sağlanmış olacak.

Bakalım HTC One X+ modelinin tanıtıldığı bir süreçte HTC One X modeli nasıl bir çalışma ve satış rakamına ulaşacak, nerede bayrağı üst ürüne devredecek.

Htc One X Modeline Android 4.1 ve Sense 4.5 Güncellemesi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 17 Ocak 2014, 15:18

    2013 yılının başlarında piyasaya sürülen bir diğer önemli cihaz ise HTC One oldu

    Cevapla