Huawei Mate 10 Modeli Batı Avrupa’da Ön Sipariş Rekoru Kırdı

Avrupa Pazarında ciddi bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başaran Huawei firması Huawei Mate 10 modeli ile Batı Avrupa’da Ön Sipariş rekoru kırmayı başardı.

Rakam konusunda net bir bilgi verilmemiş olsa da verilen bilgilere göre daha önce Ön Sipariş Rekoru kıran telefon üreticinin ön sipariş rakamı neredeyse ikiye katlanmış durumda.

Tabi ki bunun arkasında Huawei firmasının pazara oldukça ciddi bir modelle giriyor olmasının yanında Lansman Sonrası İndirim yapmış olmasın da etkileri büyük.

 

Huawei Mate 10 Lite - Oyun

Ön Sipariş Sürecinde 70 Pound İndirim Yapıldı

Cihazın basına tanıtılması sürecinde 770 Pound olarak belirlenen Cihaz Fiyatı firma tarafından Ön Sipariş süreci için 700 Pound seviyesine çekildi.

Özellikle bu fiyat indirimi İngiltere’de tüketiciler tarafından oldukça fazla benimsenerek ciddi anlamda yüksek bir ön sipariş rakamına ulaşılması sağlandı.

Birkaç sene öncesine kadar Çinli Üretici olarak görülen ve cihazlarına pek fazla ilgi gösterilmeyen Huawei firması hem kaliteli ürünleri ile hem de yaptığı Ar-Ge çalışmaları ile ciddi bir kullanıcı kitlesi edinmeyi başarmış gibi görünüyor.

 

Huawei Mate 10 Pro

Ülkemizde Mate 10 Lite ve Mate 10 Pro Satılacak

Daha önce yapılan duyurulara göre ülkemizde Huawei Mate 10 Lite ve Huawei Mate 10 Pro modelleri resmi olarak satışa sunulacak.

Geçen hafta Huawei Mate 10 Lite modeli resmi olarak satışa sunuldu ve Teknoloji Mağazalarındaki yerini aldı. Huawei Mate 10 Pro modelinin ise Aralık 2017 gibi ülkemizde satışa girmesi bekleniyor.

Fiyat noktasında da rakiplerine kıyasla daha uygun bir fiyat seviyesinde kalmayı amaçlayan Huawei firması Mate 10 serisi ile de ciddi bir satış rakamı elde etmeyi planlıyor.

Bakalım son dönemde özellikle Giriş ve Orta Seviye cihazları ile ülkemizde ciddi bir Pazar payı oluşturmayı başaran Huawei firması yeni modeller üzerinden neler yapabilecek.

Huawei Mate 10 Modeli Batı Avrupa’da Ön Sipariş Rekoru Kırdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir