Huawei Yeni Modeli Olan Huawei Ascend P6S i Duyurdu

Huawei’nin geçtiğimiz yılın en çok satan akıllı telefonları arasında yer alan Huawei Ascend P6 modelinin devamı olarak piyasaya çıkarılacak olan Ascend P6S modeli duyruldu. Önümüzdeki günlerde piyasaya çıkartılması tahmin edilen cihazın ne zaman çıkacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Tasarım olarak Ascend P6 modeline göre büyük bir farkı bulunmayan bu yeni modelde 6.5 mm’ye yükseltilmiş kasa kalınlığı dikkat çekiyor. İşlemci performansı biraz daha arttırılan Ascend P6S modelinde 4 çekirdekli 1.6GHz hızında çalışan bir işlemci bulunmakta. Bunun dışında işlemcinin diğer özellikleri ise henüz gizliliğini korumakta.

Huawei Ascend P6S modelinde 4.7 inçlik 720p çözünürlüğüne sahip ekran bulunmakta. Ayrıca arka kısımda 8MP çözünürlükte, ön kısımda ise 5MP çözünürlükte olmak üzere iki adet kameraya sahip olan modelde LTE desteği mevcut değil. DualSIM yapısına sahip olan telefon iki farklı SIM kart desteği de vermektedir.

Huawei Yeni Modeli Olan Huawei Ascend P6S i Duyurdu
Huawei Yeni Modeli Olan Huawei Ascend P6S i Duyurdu

Android 4.2 işletim sistemi üzerinden kullanılacak olan Huawei Ascend P6S akıllı telefonunda 2GB RAM ve 16GB dahili hafıza da mevcut. 2000mAh kapasiteye sahip batarya da bilinen bir diğer özellikleri arasında.

Ascend P6 modelinin ilk olarak Çin’de yaklaşık 500$ karşılığında satışa sunulduğu bilinirken yeni çıkacak bu modelin hangi pazardan satışa çıkartılacağı ise merak konusu.

Huawei Yeni Modeli Olan Huawei Ascend P6S i Duyurdu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir