Huawei’den 6.1 İnçlik Ekrana Sahip Huawei Ascend Mate Duyuruldu

Huawei firması tarafından geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy Note 2 ürünü almayın açıklaması sonrasında ilk bomba patlatıldı. 6.1 İnçlik bir ekrana sahip olan Huawei Ascend Mate modeli duyuruldu. Cihazın CES 2013 fuarında resmen tanıtılması bekleniyor.

Huawei tarafından Tablet Telefon Hibrit Ürün olarak pazara sunulacak olan Huawei Ascend Mate modeli büyütülmüş ekranının yanında oldukça güçlü donanımsal özellikleri ile de kullanıcıların dikkatini çekebilecek nitelikte bir ürün olarak ele alınabilir.

Full HD Ekran çözünürlüğü ile 6.1 İnçlik ekranın hakkını veren Ascend Mate modeli 1.8 GHz lik 4 Çekirdekli işlemcisi ile cihazın hızını da garanti altına almış durumda. Bu ekran ve işlemci ile batarya sorunu yaşarız diye kafasında soru işareti olanlar için ise 4000 mAh lik bir batarya cihazın içerisine yerleştirilmiş durumda.

Huawei Ascend Mate Modeli Duyuruldu
Huawei Ascend Mate Modeli Duyuruldu

480 Dolar seviyesindeki bir fiyattan pazara sunulması beklenilen cihazın diğer teknik özellikleri açıklanmadı. Birkaç ana detay verilerek hakkındaki dedikoduların sona erdirildiği Ascend Mate modeli Ocak 2014-3’de yapılacak olan 2013 CES Fuarında resmen tanıtılacak ve pazardaki rekabete ortak olacak.

Huawei Ascend Mate modelinin 2013 senesinin ortalarına kadar ülkemizde de satışa sunulacağını düşünüyoruz. Tabi ki bu arada Huawei firması farklı bir sorun yaşamazsa.

Huawei’den 6.1 İnçlik Ekrana Sahip Huawei Ascend Mate Duyuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir