LG Optimus G2 Modeli Pazara Çıkmadan Hedefini Belli Etti

Son dönemde LG kanadında oldukça başarılı satış rakamlarına ulaşan LG Optimus G serisinin son üyesi olmaya hazırlanan LG Optimus G2 modeli için şimdiden 10 Milyonluk satış barajı belirlendi.

Akıllı Telefon pazarında Nexus 4 modeli ile toparlanmaya başlayan ve sonrasında pazara sunduğu Optimus G modeli ile de popüler olan LG firması L serisi ile de 10 Milyonluk satış barajını aşarak hedef yükseltmişti.

Şimdilerde ise G serisinin devam ürünü olacak olan Optimus G2 modeli üzerine yoğunlaşan firmanın ürünü henüz tanıtmadan 10 Milyonluk bir barajı gözüne kestirdiği ortaya çıktı.

5.2 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olması beklenilen  LG Optimus G2 modelinin SnapDragon 800 İşlemci ailesine sahip 2 GHz’lik hıza ulaşan Dört Çekirdekli bir işlemciye, 2 GB Ram ve 13 MP OİS Kameraya sahip olması beklentiler arasında.

Android 4.2.2 Jelly Bean İşletim Sistemi ile pazara çıkacak olan modelde 2520 mAh’lik bir batarya ve son dönemin popüler donanımsal özelliklerinin tamamının olması bekleniyor.

LG Optimus G2 Modeli Pazara Çıkmadan Hedefini Belli Etti
LG Optimus G2 Modeli Pazara Çıkmadan Hedefini Belli Etti

Donanımsal anlamda Samsung Galaxy S4, HTC One gibi modellerden üst bir noktaya konumlanan LG Optimus G2 modelinin bir anlamda HTC One Max, Samsung Galaxy Note 3 modelleri ile bir var olma savaşı verecek gibi görünüyor.

Doğru zamanda ve doğru bir fiyat politikası ile Global Pazarda satışa sunulması durumunda Donanımsal olarak bu seviyedeki bir modelin elbette ki 10 Milyonluk satış barajını aşması çok kolay olacaktır.

Bakalım LG Optimus G2 modeli bu konuda nasıl bir çalışma ile pazara sunulacak ve istenilen müşteri sayısına ulaşabilecek mi?

 

LG Optimus G2 Modeli Pazara Çıkmadan Hedefini Belli Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir