Nokia Lumia 620 Modeli 749 TL’den Türkiye Pazarında Satışa Sunuldu

Nokia Lumia serisinin ülkemize giriş yapan 3. Neferi olma özelliğini taşıyan Nokia Lumia 620 modeli Nokia Türkiye ve Turkcell işbirliği ile 749 TL’den Türkiye Pazarında satışa çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda Rusya pazarında satışına başlanılan ve Türkiye pazarı için de yavaş yavaş hazırlık yapan Orta Seviye kullanıcıya hitap eden Nokia Lumia 620 modeli pazardaki Nokia hâkimiyetini arttırmayı planlıyor.

Windows Phone 8 İşletim Sistemi ile pazara sunulan Nokia Lumia 620 modelinde 1 GHz hıza sahip Çift Çekirdekli SnapDragon S4 İşlemci ailesi kullanılmış durumda.

5 MP’lik arka kamerası bulunan, 8 GB Dahili Depolama birimine sahip, MicroSD Kart girişi ile güçlendirilmiş olan Nokia Lumia 620 serisi pazarda hali hazırda 750 TL seviyesinde satışı yapılan Samsung Galaxy Wonder serisinin bir tık önüne geçmeyi başarıyor.

Nokia Lumia 620 Modeli 749 TL'den Türkiye Pazarında Satışa Sunuldu
Nokia Lumia 620 Modeli 749 TL’den Türkiye Pazarında Satışa Sunuldu

Şu aşamada Turkcell Mağaza üzerinden satışına başlanılan ürünün Şubat ayının ortasına gelinmeden Teknoloji Mağazalarında da satışına başlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Lumia 620 modeli ilk etapta Sarı, Beyaz, Siyah ve Yeşil renk seçenekleri ile sadece Nakit Ödeme seçeneği ile satışa sunulacak. İlerleyen günlerde diğer renk seçenekleri ile birlikte Sözleşmeli Fiyatlarda belirlenmiş olacaktır.

Ön Siparişleri alınan Nokia Lumia 620 modelinin ilk gönderimlerine ise 1 Şubat 2013 tarihinde başlanacaktır.

Fiyat Performans olarak bakıldığında Nokia Lumia 620 modelinin Türkiye pazarı için Nokia markasına bağlı sempatide göz önüne alındığında satışların oldukça başarılı bir seviyede ilerlemesini bekleyebiliriz.

Nokia Lumia 620 Modeli 749 TL’den Türkiye Pazarında Satışa Sunuldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir