Recep İvedik 6 İçin Netflix 3.5 Milyon Euro Teklif Etti (İddia)

Organize İşler – Sazan Sarmalı filmini sinemalara girdikten 1 hafta sonra bünyesine katan Netflix şimdi de Recep İvedik 6 için harekete geçmiş gibi görünüyor.

İddialara göre Recep İvedik 6 filminin yayın haklarını almak isteyen Netflix, 3.5 Milyon Euro değerindeki bir teklif ile filmin yapımcısı olan Şahan Gökbakar’ın kapısını çalmış durumda.

Son dönemde özellikle Sinema İşletmecileri ile sıkıntılı bir süreç yaşayanlar arasında bulunan Şahan GÖKBAKAR bakalım merakla beklenen ancak halen sinemalarda ne zaman gösterime gireceği belli olmayan Recep İvedik 6 için Netflix ile anlaşabilecek mi?

 

Netflix

 

Sazan Sarmalı 1 Hafta İçinde Filmini Netflix Üzerinden de Yayınlandı

Sinema Salonlarında gösterime girdikten kısa bir süre sonra Netflix üzerinden de yayınlanmaya başlanan Organize İşler – Sazan Sarmalı aslında diğer filmler için de bir yol gösterici olacak gibi görünüyor.

Mısır Polemiği ile başlayan ve bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Sinema Salonları ile Yapımcılar arasındaki sürtüşme aslında Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan, Mahsun Kırmızıgül ve Şahan Gökbakar gibi isimler üzerinden bir anlamda yürütülmüştü.

Bu noktada da yakın dönemde film çıkaracak olan bu 4 ismin de filmleri için Netflix ile anlaşmaları sinema salonları adına büyük bir izleyici kaybı anlamına gelecek gibi görünüyor.

Recep İvedik 6 İçin Netflix 3.5 Milyon Euro Teklif Etti (İddia)

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir