Samsung Galaxy Note 5 Modeli BİM Mağazalarında 1.990 TL’den Satışta

BİM Marketler Zinciri tarafından Bölgesel olarak başlatılan bir kampanya ile 2.699 TL’den satışı yapılan Samsung Galaxy Note 5 modelinin 1.990 TL’den müşterilerine sunmuş durumda.

Her ilde satışı gerçekleşmeyecek olan Bölgesel Kampanya kapsamında Distribütör Garantili olarak Samsung Galaxy Note 5 modelini 600 TL’yi bulan bir indirimle satışa çıkacak.

15 Ocak 2016 tarihinde Sınırlı Stok ile satışı yapılacak olan modele elbette ki sadece Kampanya Bölgesinde yer alan kullanıcılar ulaşabilecek.

Firmanın yakın dönemde Tüm Türkiye’yi kapsayan bir Note 5 Kampanyası yapması da bu ilan ile büyük bir beklenti haline gelmiş durumda.

 

Teknoloji Mağazalarında 2.370 TL’yi Gördü

Geçtiğimiz hafta sonu Samsung Türkiye Garantisine sahip Samsung Galaxy Note 5 serisi akıllı telefonlar 2.370 TL civarındaki bir satış fiyatı ile Son Kullanıcıya sunuldu.

Bimeks, TeknoSA, Vatan Bilgisayar gibi firmalar tarafından yapılan 2 Günlük İndirim neticesinde birçok kullanıcı bu fiyattan Note 5 Alımı yaptı.

Ancak BİM tarafından verilen 1.990 TL rakamı ciddi anlamda düşük bir rakam. Garanti Firması konusunda bir bilgi verilmese de Note 5 alacak olan kullanıcıları memnun edecektir fiyat konusunda.

BİM Note 5 Kampanyası
BİM Note 5 Kampanyası

Samsung Galaxy Note 5 Modeli BİM Mağazalarında 1.990 TL’den Satışta

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir