Samsung Galaxy S5 Mini’yi tanıyalım

Samsung akıllı telefon konusunda devleşmeye devam ediyor. Galaxy serisiyle pazarın büyük bir bölümünde yerini alan Samsung son çıkardığı S5 mini cep telefonuyla Galaxy serisine bir yenisini daha ekliyor. Galaxy S5’te bulunan tüm özelliklere aynısı gibi sahip olmasa da en az onun kadar performansla geliyor.

Samsung Galaxy S5 mininin özelliklerine baktığımızda, 4.5-inç büyüklüğünde HD çözünürlüklü Super AMOLED ekrana sahip, 1.4GHz hızda çalışan dört çekirdekli Cortex-A7 mimarisine sahip Snapdragon 400 işlemci, 1.5GB RAM, 16GB depolama, hafıza kart desteği, 8MP arka kamera ve 2.1MP ön kamera, 2.100mAh kapasiteli pil, Android 4.4. KitKat işletim sistemiyle çalışan, son sürüm olan TouchWiz kullanıcı arayüzü, suya ve toza karşı dayanıklı yapı oldukça dayanıklı su geçirmeyen özelliğinde, Bluetooth 4.0 LE, NFC, LTE desteği, parmak izi sensörü ve sahip olduğu kalp hızı ölçüm sensörü ile akıllı telefondan fazlasını sunuyor. S-Healt, Gizli Mod, Çocuk Modu ve Ultra Güç Tasarruf moduna sahip Galaxy S5 mini S5’i aratmayan bir yapıyla geliyor.

Galaxy S5 Mini
Galaxy S5 Mini

S5 mini son zamanlarda çıkan akıllı telefonlar arasında hem işlemcisi hem de özellikleri bakımından rakip firmaların akıllı telefonlarına meydan okuyor. Mini olduğu halde S5’in tüm özelliklerine neredeyse sahip yapısıyla Samsung Galaxy kullanıcılarına yepyeni bir deneyim daha geliyor. İlk olarak Rusya’da satışa sunulan akıllı telefon Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue ve Copper Gold olmak üzere dört farklı renkle karşımıza çıkıyor. Kendi stilinize uygun rengi seçerek galaxy S5 mininin ayrıcalık ve özelliklerini kullanarak hayatınıza renk katmaya başlayabilirsiniz.

Samsung Galaxy S5 Mini’yi tanıyalım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir