Samsung Galaxy S5 Modeli Duyuruldu

Samsung tarafından 2014 senesinin Amiral Gemisi olarak lanse edilen Samsung Galaxy S5 modeli resmi olarak MWC 2014 fuarında duyuruldu.

Beklentilerin biraz altında kalan Galaxy S5 modelinde göze çarpan yenilikler ise IP67 Sertifikası ve Parmak İzi Okuyucu desteğinin cihaza eklenmiş olması.

5.1 inçlik Super AMOLED yapıda, FULL HD bir ekran ile karşımıza çıkan Samsung Galaxy S5 modeli SnapDragon 800 serisi bir işlemci ile 2.3 GHz’lik Dört Çekirdekli bir yapıda pazara sürülecek.

Samsung Exynos İşlemci ailesi yerine Samsung cephesinin Tüm Dünyada Qualcomm SnapDragon 800 işlemciye sahip modelleri satışa sunması bekleniyor.

Samsung Galaxy S5 Modeli Duyuruldu
Samsung Galaxy S5 Modeli Duyuruldu

2 GB Ram kullanılan cihazda 16 GB ve 32 GB Dahili Depolama Alanları bulunacak. Ayrıca cihazın MicroSD Kart Girişi de isteyen kullanıcılar için ek bir depolama alanı sağlamış olacak.

Android 4.4.2 Kit Kat İşletim Sistemine sahip olacak olan Samsung Galaxy S5 modeli aynı zamanda Yenilenen TouchWiz Ara Yüzüne sahip olacak.

Sarı ve Beyaz Renkli iki flaşa sahip 16 MP Arka Kamera ile birlikte cihazda 2 MP Değerinde bir de ön kamera kullanılacak.

2800 mAh’lik bir batarya ile pazara çıkacak olan cihazda göze çarpan en büyük yeniliklerden birisi IP67 Sertifikası. Bu sertifika sayesinde Suya ve Toza karşı dayanıklı bir cihaz daha hayatımıza girmiş olacak.

Parmak İzi Okuyucusu ile birlikte gelecek olan cihazda Güvenlik bir basamak daha yukarı taşınmış olacak ve elbette ki pazardaki önemli cihazlarda görmeye başlayacağımız Parmak İzi Okuma Sensörü ilk kez bir Samsung modelinde kullanılmaya başlanmış oldu.

Samsung Galaxy S5 modeli ile alakalı olarak yakın zamanda sizlerle daha detaylı bir inceleme ile birlikte olacağız.

Samsung Galaxy S5 Modeli Duyuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 2 Haziran 2014, 10:38

    Bence çok sık telefon çıkarıyorlar, kendi piyasalarını kendileri mahvediyorlar. Buna rağmen güzelde satış yapıyor gerçi adamlar.

    Cevapla
  2. Samsung Galaxy S5 modelini özdü durdular. Hani Çift Hoparlör, Hani adam gibi kasa, Hani 20 MO kamera, Hani 4K video, Hani, Hani, Hani…

    IP67 vermiş göndermişler. Halen bana göre LG G2 ve HTC One lider sektörde. 2014 senesinde adam SnapDragon 800 işlemci ile çıkıyor pazara. Yazık.

    Cevapla
  3. Bir dönemlerin Apple modelleri gibi oldu. Beklenti, Beklenti,, Beklenti…

    Elde var SIFIR

    Cevapla
  4. Beklentilerin altında. Fısss

    Cevapla