Samsung Galaxy S6 Serisi 50 Milyon Satışı Aşacak

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

MWC 2015 fuarında resmi olarak duyurulan Samsung Galaxy S6 ve Samsung Galaxy S6 EDGE serisi için ilk satış analizleri gelmeye başladı.

İlk olarak Citibank tarafından 46 Milyonluk Satış Adedine ulaşacağı belirtilen Galaxy S6 ve Galaxy S6 EDGE serisi için yeni bir tahmin daha geldi.

Yonhap tarafından yayınlanan yeni rapora ve tahmine göre Galaxy S6 EDGE ve Galaxy S6 serileri 50 Milyon adetlik satış rakamını aşacak ve Galaxy S serisinin en fazla talep gören modelleri arasına girecek.

Samsung Galaxy S6 Serisi 50 Milyon Satışı Aşacak Gibi
Samsung Galaxy S6

Galaxy S6 Serisi Nisan’da Bizimle

Nisan ayında satışa çıkarılacak olan cihazların yılın 2. çeyreğinde, ön siparişlerle birlikte toplam 22.2 milyonu bulması bekleniyor.

3. ve 4. çeyreklerde de sırasıyla 16.2 milyon ve 12.5 milyon satması beklenen Galaxy serisinin son akıllı telefonlarının toplam 50 milyon adetten fazla satış yapması bekleniyor.

Samsung Galaxy S6 EDGE
Samsung Galaxy S6 EDGE

 

Rakiplerin Performansı Oldukça Önemli

Her ne kadar Samsung Galaxy S6 ve Samsung Galaxy S6 EDGE serisi pazarda hızlı  bir satış rakamına ulaşacak gibi görünse de HTC One M9 ve birkaç ay içerisinde resmi olarak duyurulacak olan LG G4 serileri de pazarı etkileyecek ürünler arasında.

Yine sene sonuna doğru pazara sürülmesi beklenilen Apple iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modelleri de pazardaki rekabetin artmasına ve satış rakamlarının düşmesine sebep olabilir.

Samsung Galaxy S6 Serisi 50 Milyon Satışı Aşacak
Samsung Galaxy S6 Serisi 50 Milyon Satışı Aşacak

Samsung Galaxy S6 Serisine Çok Güveniyor

Donanımsal olarak elden geçirilen ve beklentilerin üstüne çıkmaya çalışan Galaxy S6 serisi ile Samsung cephesi son dönemde yaşanan satış düşüşünü durdurmayı ve pazardaki satış listelerinde yeniden lider konumda olmayı istiyor:

Bu sebeple de Samsung Galaxy S6 ve Samsung Galaxy S6 EDGE serileri firma için oldukça önemli bir değere sahip.

Samsung Galaxy S6 Serisi 50 Milyon Satışı Aşacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir