Samsung S7 ve S7 EDGE Sahiplerine Güvenli Klasör Desteği Geldi

Samsung Galaxy Note 7 modelinde kullanılan Güvenli Klasör özelliği Android 7.0 Nougat Güncellemesi alan Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 EDGE modellerinde de kullanılabilir hale geldi.

Küçük bir uygulamanın yüklenmesi ile aktif hale gelen Güvenli Klasör Uygulaması ne yazık ki Samsung tarafından direkt kullanıcılara sunulmuş durumda değil.

Daha önce Note 7 serisi için hazırlanan APK Kodları ile Güncelleme sonrasında uygulamayı S7 ve S7 EDGE modellerine de kurabiliyoruz.

 

Samsung Galaxy Note 7 Irıs Taraycı Özelliği
Samsung Galaxy Note 7 Irıs Taraycı Özelliği

 

Samsung Güvenli Klasör Nedir? Ne İşe Yarar?

Note 7 serisinde karşımıza çıkan Samsung Güvenli Klasör Özelliği kullanıcıların birçok veriyi şifrelemelerine ve dışarıdan erişime kapatmalarına imkan vermekte idi.

Bu özellik sayesinde Güvenlik Şifresini bilmeyen, Parmak İzi veya İris Tanımı yapılmayan kullanıcıların o klasöre erişmesi ve içeriklere ulaşması mümkün değil.

Özellik Note 7 kullanıcıları tarafından sıkça kullanılan bir özellik olmasından dolayı Samsung firmasının Note 8 serisinde de bu özelliği kullanmaya devam edeceğini düşünmek yanlış olmasa gerek.

Ancak Android 7.0 Nougat Güncellemesi içerisinde bu özelliğin S7 ve S7 EDGE modellerine verilmemiş olması büyük bir eksiklik bize göre.

Daha önce alınan APK dosyaları ile Güncelleme Almış olan S7 ve S7 EDGE serisine bu özelliği kazandırmak ise oldukça basit.

 

Samsung Galaxy Note 7 Güvenli Klasör Özelliği

 

Samsung Güvenli Klasör Özelliğini Nasıl Yüklerim

Bu özellik şu aşamada Samsung Galaxy Note 7 modelinde sunulan bir özellik olmakla beraber Samsung tarafından diğer modellere resmi olarak bu özellik verilmedi.

Ancak Android 7.0 Nougat Güncellemesini almış olan Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 EDGE modelleri aşağıdaki APK Dosyasını telefonlarına kurarak bu özelliği kendi cihazlarına ekleyebilirler.

İndirmek İçin http://dl.sammobile.com/apk/securefolder/com.samsung.knox.securefolder_1.0.01-020.apk adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Samsung S7 ve S7 EDGE Sahiplerine Güvenli Klasör Desteği Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir