Tüm USB Girişlerine Uyumlu USB Bellek Silicon Power C50

Silicon Power firması tarafından üretilen Silicon Power C50 modeli USB Type-A, Micro USB ve USB Type-C girişlerine sahip tüm cihazlarda kullanılabilir olarak kaşımıza çıktı.

Normal şartlar altında günümüzde satışı yapılan USB Bellek modellerinde Type-A girişin yanında ya Type-C giriş ya da Micro-B (Micro USB) giriş kendisine yer almakta idi.

Ancak Silicon Power C50 modelinde 3 girişe birden yer verilerek iPhone dışındaki Tüm Akıllı Telefonlara uyumlu bir USB Bellek üretilmiş durumda.

 

Silicon Power C50

 

 5 Yıl Garantili Olarak Satışa Çıkıyor

Firma tarafından Toza, Suya ve Aşırı Sıcağa karşı dayanıklı olduğu belirtilen C50 serisine yine 5 Yıl Garanti verilerek ürünün arkasında durulacağı da belirtilmiş durumda.

Özellikle farklı cihazlar arasında sık sık veri aktarımı yapmak zorunda kalan kullanıcılar için çok büyük bir kolaylık sunacak olan C50 serisi Apple dışındaki tüm Akıllı Telefonlara da uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış durumda. Tabi ki OTG Desteği sunuyan tüm cihazlarda geçerli olacak bu destek.

32 GB, 64 GB ve 128 GB olmak üzere 3 farklı depolama alanına sahip olacak olan SP C50 modeli yakın dönemde Avrupa Pazarı ve Türkiye Pazarında satışa çıkmış olacak.

Ürünle alakalı net bir satış fiyatı ise şu aşamada Silicon Power firması tarafından açıklanmış durumda değil. Ancak yakın dönemde Silicon Power C50 serisinin farklı modellerini Teknoloji Mağazaları ve Teknoloji Siteleri üzerinde görmeye başlarız.

 

Silicon Power C50 - Çoklu USB Bellek

 

Silicon Power C50 – Teknik Özellikler

Kapasite32GB, 64GB, 128GB
Boyutlar41.7 x 7.0 x 15.0mm
Ağıslık5.2g
MalzemeTPU
RenkBlack
Çıkış DestekleriUSB Type-A (USB3.1 Gen 1), Micro-B (USB2.0), Type-C (USB3.1 Gen 1)
İşletim Sistemi DesteğiWindows 10/8.1/8/7/Vista/XP, Mac OS 10.3.x or later, Linux 2.6.x or later
Çalışma Sıcaklıkları0° C -70° C
SertifikalarCE/FCC/BSMI/Green dot/WEEE/RoHS/KCC
Garanti5 Yıl

SP C50 Boyutlar

Tüm USB Girişlerine Uyumlu USB Bellek Silicon Power C50

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir