Türk Telekom Hotspot Ücreti İçin Açıklama Yapdı

15 Ocak 2019 tarihinden itibaren Hotspot üzerinden İnternet Paylaşımından ücret alınacağı ile alakalı haberlere istinaden Türk Telekom açıklama yaptı.

Yapılan açıklama da Hotspot üzerinden İnternet Paylaşımı için herhangi bir ücret alınması gibi bir planlarının olmadığını belirten Türk Telekom mevcut sistem üzerinden devam edileceği bilgisini verdi.

 

Türk Telekom tarafından yapılan Hotspot Açıklaması

Akıllı cep telefonlarında bulunan ve ‘hotspot’ olarak adlandırılan ‘Kişisel Erişim Noktası’ özelliğinin kullanımına 1 Ocak 2019’dan itibaren ücret getirileceği tartışmaları üzerine abonelerimizin doğru bilgilendirilmesi adına aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.

Türk Telekom, müşterilerinin kendi mobil internet paketlerini dizüstü bilgisayar, tablet gibi farklı cihazlarla “Kişisel Erişim Noktası/ Hotspot” özelliğini kullanarak farklı cihazlarla paylaşmalarından herhangi bir ücret talep etmemektedir.

Ayrıca Türk Telekom’un, herhangi bir Wi-Fi (kablosuz internet) ağına erişimin olmadığı durumlarda kullanıcıların cep telefonları vasıtasıyla ‘hotspot’ özelliğini kullanarak aygıtlarını internete bağlayabilmelerinde herhangi bir aygıt sayısı sınırlaması da bulunmamaktadır.

Türk Telekom Hotspot Ücreti İçin Açıklama Yapdı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir