Uygun Fiyata Sahip Çerçevesiz Ekranlı Xiaomi R1 Sızdırıldı

Ülkemizde de ciddi bir kullanıcı kitlesine sahip olan Xiaomi firmasının 18:9 Çerçevesiz Ekrana sahip yeni modeli Xiaomi R1 sızdırıldı.

Daha önce Xiaomi Mi Mix ve Xiaomi Mi Mix2 modelleri ile Çerçevesiz Ekrana sahip bir şekilde kullanıcı karşısına çıkan Xiaomi firması şimdi de Uygun Fiyatlı yeni bir model ile kullanıcı karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Basına bilgileri sızdırılan bilgilere göre Uygun Fiyatlı Çerçevesiz Akıllı Telefonun isminin ise Xiaomi R1 olacağı netleşmiş oldu..

Xiaomi R1 Modeli

2018 Yılında Çerçevesiz Ekrana Geçiş Yapacak

Daha önce Mi Mix ve Mi Mix2 modellerinde Çerçevesiz Ekran trendini yakalayan Xiaomi firması 2018 yılında Xiaomi Mi 7, Xiaomi RedMi Note 5 modellerinin yanında Xiaomi R1 modelinde de çerçevesiz ekran kullanacak.

Mi7 ve RedMi Note 5 modelleri her ne kadar rakiplerine göre çok uygun fiyatlar sunsa da kendi ekosistemi içinde nispeten pahalı ürünler olarak karşımıza çıkacak.

R1 modeli ise kendi ekosistemi içinde de ciddi anlamda uygun bir fiyata sahip olacak ve Çerçevesiz Ekrana sahip ucuz bir telefon almak isteyenleri hedefliyor olacak.

Xiaomi R1 Akıllı Telefon

225 Dolardan Satışa Çıkacak

Henüz teknik özellikleri netleşmemiş olsa da Xiaomi R1 modelinin yaklaşık olarak 225 Dolar seviyesinden tüketicinin karşısına çıkacağı bildirildi.

Tabi ki ülkemizde bu cihazın şuan ki Dolar Kuru ve Vergiler sebebiyle çok uygun bir fiyata satışa çıkmasını beklemek yanlış olacaktır.

Ancak ürünü yurtdışından satın alma ihtimali olan kullanıcıların 1.000 TL altındaki bir fiyattan Xiaomi R1 modeline sahip olabileceği de ortada.

Uygun Fiyata Sahip Çerçevesiz Ekranlı Xiaomi R1 Sızdırıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir