LG V30 Modelinin Teknik Özellikleri Sızmaya Başladı

LG V10 ve LG V20 serilerinin pazarda ciddi bir kitleye ulaşmasının ardından LG firması LG V30 modeli için çalışmalara hız verdi ve seriyi Amiral Gemisi olması için hazırlamaya başladı.

Daha önce G serisi ile Amiral Gemisi alanında ilerleyen LG firması LG G5 ile istediği başarıyı yakalayamayınca LG V20 modelini ön plana çıkarmış ve bazı hediyeler ile süsleyerek pazara sürmüştü.

V20 modelinin birçok kullanıcıdan ciddi anlamda beğeni alması LG V30 serisi için de yapılan hazırlıkların hızlandırılmasına ve donanımsal anlamda Tepe Model olarak karşımıza çıkarılmasına sebep olacak gibi görünüyor.

 

LG V30 Ailesi

 

LG V30 Modelinin Teknik Özellikleri

Cihazla alakalı olarak gelen ilk bilgilere göre İşlemci noktasında SnapDragon 835 serisi bir işlemci kullanacak olan firma bu sayede V20 modelinde kullanılan 821 ailesinin bir basamak üstüne çıkmış olacak.

Kamera ve Ses noktasında önceki modellerde yakaladığı başarılı çizgisini devam ettirmeyi amaçlayan firma özellikle ses noktasında kendisini bir üst basamağa taşıma düşüncesinde.

Firmadan gelen ilk bilgilere göre LG G6 modelinde kullanılması planlanan ESS Technologies üretimi 32-bit Quad DAC ses desteğinin LG V30 modelinde de kendisine yer bulacağı yönünde.

Cihazın arka kısımda 16 MP değerinde bir kamera ile gelmesi beklenirken ön kısımda 8 MP veya 12 MP değerinde bir selfie kamera kullanılacak.

Çelik Kasa Yapısı ile darbelere daha fazla dayanım gösterecek olan LG V30 serisinin 6 GB Ram Bellek ve 64 GB – 128 GB Dahili Depolama Alanına sahip olması bekleniyor.

Çift Ekran Özelliği de yine cihazda kendisine yer bulacak özellikler arasında.

LG V30 Modelinin Teknik Özellikleri Sızmaya Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir