Apple Watch Modellerini 15 Dakika Deneme İmkânı

10 Nisan 2015 tarihinde Apple Mağazaları üzerinden satışına başlanacak olan Apple Watch modellerini 15 Dakika Deneme imkânına sahip olabileceksiniz.

Alacağınız ürünü daha iyi tanımak ve ihtiyaçlarınıza ne kadar yanıt verebileceğini görmek için Apple Satış Noktalarında ayrılacak özel bölümlerde Apple Watch modellerini inceleyebilecek ve deneyimleyebilecekler.

Tabi ki bu deneyimleme işlemleri sırasında Apple Store Personeli sizin yanınızda olacak ve hem ürünün zarar görmemesi hem de sizin aklınıza takılan sorular için inceleme boyunca sizin yanınızdan ayrılmayacak.

Apple Watch Modellerini 15 Dakika Deneme İmkânı
Apple Watch Modellerini 15 Dakika Deneme İmkânı

 

Her Kullanıcıya Max. 15 Dakika

Çok fazla kullanıcı tarafından inceleme isteği geleceğini düşünen Apple Yetkilileri bu sebeple de Apple Watch serisi için 15’er dakikalık inceleme turları koyacaklar.

Bu sayede bir kullanıcı Apple Watch için ayrılan kısımda ürünü 15 dakika boyunca kullanabilecek ve nasıl çalıştığını direkt olarak Satış Personeli eşliğinde görmüş ve anlamış olacak.

Verilen bilgilere göre tüm Apple mağazalarına üç ya da dört adet plaform kurulacak. Bu platformlarda saat hakkında çalışanlardan bilgi alabilecek, saatin özelliklerinin uygulanması izleyebilecek, 15 dakikalığına saati deneyebileceksiniz. Bazı mağazalar için de kurulacak platformlardan birinde altın Apple Watch müşterilere tanıtılacak.

Ancak size verilen 15 dakika da saatle baş başa olamayacaksınız. Apple Watch’ları sadece mağaza çalışanları denetiminde kullanmanıza izin verilecek.

Apple’ın akıllı saati Apple Watch‘ı bileğinize takıp denemek isterseniz, 10 Nisan’da şuan için Türkiye’de sadece Zorlu Center ve Akasya AVM’de bulunan Apple Store’ları ziyaret edebilirsiniz.

Apple Watch Modelleri
Apple Watch Modelleri

Apple Akıllı Saat Sektörünü Zorlayacak

Kendisine ait bir Pazar payı bulunan ve kendisine bağlı bir müşteri portföyüne sahip olan Apple firması Akıllı Saat Pazarında da adını hızlı bir şekilde ilk sıralara taşıyacak gibi görünüyor.

Apple iPhone serisine sahip birçok kullanıcı tarafından sabırsızlıkla beklenilen Apple Watch serilerine büyük ihtimalle ilk günlerde büyük bir ilgi olacaktır.

Akasya AVM ve Zorlu Center’da mağazası bulunan Apple Türkiye özellikle 10 Nisan 2015 tarihinden sonra daha bir yoğun olacak gibi görünüyor.

Bakalım Apple Watch serisi Türkiye Pazarında ne kadarlık bir satış yapacak.

Apple Watch Türkiye
Apple Watch Türkiye

Apple Watch Modellerini 15 Dakika Deneme İmkânı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir