Asus ZenFone 3 Serisi İle Alakalı Yeni Sızıntılar Geldi

30 Mayıs 2016 tarihinde tanıtımı yapılacak olan Asus ZenFone 3 serisi ile alakalı Kamera, Kasa Yapısı ve Donanımsal Yapı ile alakalı yeni bilgiler sızdırıldı.

Gelen bilgilere göre cihaz bir önceki seride olduğu gibi Çift Sim Kart desteğine ve Micro SD Kart desteğine sahip olacak.

Yine aynı kaynaktan alınan bilgilere göre Yekpare Metal Kasaya sahip olacak olan cihazın Zen Çizgilerini taşıyacağını ve bataryasının çıkarılamayacağını da belirtelim.

 

Asus ZenFone 3 Tasarım Örneği
Asus ZenFone 3 Tasarım Örneği

 

23 MP Değerinde Arka Kamera

GSMArena.com tarafından verilen bilgilere göre cihazda 23 MP değerinde OIS Destekli Arka Kamera kullanacak olan firma ön kısımda ise 8 MP değerinde bir Selfie Kameradan yana tercihini kullanmış durumda.

4.5 inç, 5 inç ve 5.5 İnç (veya 6 inç) olmak üzere 3 farklı Ekran Boyutuna sahip olması beklenilen serinin %90 ihtimalle SnapDragon ailesine ait bir işlemci kullanacağı da verilen bilgiler arasında. Bu arada az bir ihtimal dahilinde Intel yada MediaTek İşlemci kullanılabilir.

Ancak gelen bilgilere göre firmanın ZenFone 3 Max ve ZenFone 3 Deluxe serilerini de pazara sürmesi ve bu cihazlarda da Intel – MediaTek İşlemcileri gibi işlemci ailelerini kullanması söz konusu.

 

Asus ZenFone 3 Modeller
Asus ZenFone 3 Modeller

 

AnTuTu Puanı 135.000 Seviyesinde

Yapılan açıklamalara göre AnTuTu üzerinden 135.000 Puan civarında bir puan alan cihazın bu noktada üst düzey bir yapıda olması bekleniyor.

32 GB Dahili Depolama Alanı ve 4 GB Ram Bellek ile gelmesi beklenilen modelin Full HD Ekran yapısını kullanmaya devam edeceği de gelen haberler arasında. Ayrıca Gorilla Glass 4.0 ve 2.5D Kavisli Ekran yapısının da cihaza ekleneceği bilgisi geçilmiş durumda.

Cihazda USB Type-C yapısının kullanılacağı ve Parmak izi Okuyucu sistemin de eklenme ihtimalinin olduğunu belirtmemiz gerek.

Asus ZenUI 3.0 Ara Yüzüne ve Android 6.0 Marshmallow İşletim Sistemine sahip olacak olan modelin Beyaz, Gümüş, Gold, Rose Gold ve Siyah renk seçeneklerine sahip olması bekleniyor.

 

Asus ZenFone 3 Modeli - Sızıntı Görsel
Asus ZenFone 3 Modeli – Sızıntı Görsel

 

Fiyat Bilgisi de Sızdırıldı

Site tarafından verilen bilgilere göre Alt Seri 110 Dolardan başlayacak olan modelde üst seri 370 Dolar gibi bir fiyata satışa sunulacak.

Bu sayede Asus ZenFone 3 serisi hem Uygun Fiyatlı yapısı hem de Performanslı duruşu ile daha fazla kullanıcıya ulaştırılmış olacak.

 

Asus ZenFone 3 Serisi İle Alakalı Yeni Sızıntılar Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir