Asus ZenFone 5 Modeli İçin 2 Farklı Versiyon Satışa Çıkıyor

Ülkemizde satışı yapılan Asus ZenFone 5 serisine Çift Sim Kart Destekli ZenFone 5 ve Uygun Fiyatlı Asus ZenFone 5 modelleri de ekleniyor.

Asus Türkiye tarafından çeşitliliği arttırmak adına atılacak olan yeni adım ile şuan satışı yapılan Asus ZenFone 5 serisi pazardan çekilerek yerine iki farklı seri Asus ZenFone 5 modeli sürülecek.

Modellerden birisi özellikler ve fiyat olarak biraz daha aşağıda konumlanırken diğer modelde sadece Çift Sim Kart değişimi olacak.

 

 

Çift Sim Kartlı Asus ZenFone 5 Satışa Çıkıyor

699 TL’den satışı yapılan Asus ZenFone 5 modeli Asus Türkiye tarafından revize edildi ve Çift Sim Kart destekli seri Türkiye Pazarında satışa sunulmak üzere hazırlanmaya başlanıldı.

2015 Şubat ayı gibi satışa sunulacak olan Çift Sim Kartlı Asus ZenFone 5 donanım olarak bir önceki nesi ile aynı özelliklere sahip olacak.

2 GB Ram Bellek, 1.6 Ghz’lik Intel Atom serisi işlemci ve 16 GB Dahili Depolama alanına sahip olacak olan Çift Sim Kartlı Asus ZenFone serisi yine 699 TL’lik etiket fiyatı ile satışta olacak.

Asus ZenFone 5 Modeli İçin 2 Farklı Versiyon Satışa Çıkıyor
Asus ZenFone 5 Modeli İçin 2 Farklı Versiyon Satışa Çıkıyor

 

Uygun Fiyatlı Asus ZenFone 5 Modeli Satışa Çıktı

Diğer bir ürün ise Asus ZenFone 5 Lite olarak da isimlendirebileceğimiz yeni model. Vatan Mağazalarında 629 TL’den satışa çıkan bu modelde özellikler biraz kızılmış durumda.

Bir önceki seride olduğu gibi 2 GB Ram kullanılan modelde işlemci hızı 1.2 Ghz’lik seviyeye çekilmiş durumda. Depolama Alanı ise 8 GB seviyesine düşürülmüş.

Diğer özellikleri Asus ZenFone 5 modeli ile aynı olacak olan Lite serisinde Sim Kart desteği ise diğer model de  olduğu gibi ÇİFT Sim Kart olarak ayarlanmış durumda.

Bu modelin Asus ZenFone 4 modeli yerine konumlandırılması bekleniyor. Ürün şuan Vatan Mağazalarında satışta. Yakın dönemde Bimeks ve TeknoSA gibi mağazalarda da 629 TL’lik fiyatı ile satışa sunulmuş olur.

 

Asus ZenFone 5 Lite Vatan
Asus ZenFone 5 Lite Vatan

Asus ZenFone 5 Modeli İçin 2 Farklı Versiyon Satışa Çıkıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Zenfone lige alcagim a 80 TL daha veririm normailini alırım bence hafifi pişmanlık olur 80 TL için 8 GB depolama alanından 0.4 ghz işlemciden 1 GB r a m dan olmak çok saçma olur

    Cevapla
    • Bir anlamda General Mobile Discovery Mini alacakları çekmek adına atılan bir adım. Onu alacağınıza bunu alın demek için. Düşünce güzel. Ama 629 TL’den 699 TL’ye çıkar birçok kişi.

      Cevapla