Asus’dan Uygun Fiyatlı Tablet Asus MeMO Pad

Asus firması bir anlamda Amazon Kindle Fire ve Google Nexus 7 modellerine rakip olacak yeni Tablet PC modeli olan Asus MeMO Pad Modelini tanıttı.

149 Dolar gibi bir fiyattan satışa sunulması beklenilen 7 İnçlik 1024*600 piksellik bir ekrana sahip olan Asus MeMO Pad bir anlamda pazarda oldukça önemli satış rakamlarına ulaşmayı başaran Amazon Kindle Fire ve Google Nexus 7 serisi ile bir yarış içerisine girmiş olacak.

Android 4.1 Jelly Bean İşletim Sistemi ile birlikte gelen Asus MeMO Pad modeli 8 GB Dâhili hafızanın yanında 32 GB’a kadar MicroSD Kart desteği ile birlikte geliyor. Ayrıca cihazı satın alanlara 5 GB Asus Bulut Depolama alanı da Ücretsiz bir şekilde sunuluyor.

Oyunlar için Hareket Sensörü barındıran, Bağlantı türü olarak Wi-Fi kullanan Asus MeMO Pad modelinde GPS alıcısı ise kullanılmamış durumda. Yani cihaz ile Navigasyon hizmeti alamayacaksınız.

Asus’dan Uygun Fiyatlı Tablet Asus MeMO Pad
Asus’dan Uygun Fiyatlı Tablet Asus MeMO Pad

Cihazda kullanılan 4270 mAh’lik batarya sayesinde ortalama olarak 7 saat şarjı giden ürün 196,2 x 119,2 x 11,22 mm kalınlığa ve 370 gr ağırlığa sahip olacak.

İlk etapta Avrupa Pazarında satışa sunulacak olan Asus MeMO Pad modelinin ülkemize gelmesi eğer Nexus 7 modelinde olduğu gibi olursa 2013 senesinin 2. Çeyreğini bulacaktır.

Çok fazla detayın verilmediği, kullanılacak olan işlemci ve GPU detaylarının daha sonra aktarılacağı Asus MeMO Pad modelinin yine Asus tarafından üretilen Nexus 7 modeline rakip olması biraz garip olacak gibi.

Bu noktada Google firmasının yakın dönemde LG veya Sony gibi bir firma ile görüşerek Yeni Nexus 7 modelini pazara sunma gibi bir düşünce içerisinde olduğunu ve Asus firmasının kendisini buna hazırladığını düşünebiliriz.

Ancak bu tabi ki şu anda sadece bir tahmin.

Asus’dan Uygun Fiyatlı Tablet Asus MeMO Pad

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir