BoomSound Teknolojisinde HTC One M9 Milat Olacak

HTC One M7 modeli ile BoomSound adını verdiği sistemi pazarla tanıştıran ve Mobil Ses Gücünü tepeye taşıyan HTC firması şimdi de HTC One M9 modeli ile performansını katlamayı planlıyor.

Önceki One M7 ve One M8 modellerinde Beats Audio firması tarafından hazırlanan BoomSound Ses Çıkışını kullanan HTC firması Beats Audio firmasının Apple’a satılmasından sonra yeni bir çalışma içerisine girdi.

HTC One M9 modelinde Beats Audio firması ile çalışmayacak olan firmanın bu sebeple de BoomSound Sistemini baştan tasarladığı ve ses çıkışlarını en üst seviyeye aldığı görülüyor.

HTC firması 2013 yılında ilk kez BoomSound teknolojisine yer vermiş ve müzik severlerden tam puan almayı başarmıştı. Stereo hoparlörleri besleyen bu teknoloji, güçlü basları ve daha net vokalleri ile bir telefondan beklenen müzik performansını fazlasıyla yerine getiriyordu.

 

BoomSound Teknolojisinde HTC One M9 Milat Olacak
BoomSound Teknolojisinde HTC One M9 Milat Olacak

 

HTC One M9’da da BoomSound Olacak

BoomSound’u daha sonra diğer üst düzey telefonlarında da kullanan HTC’nin, geleneği bozmayacağı ve BoomSound’a One M9’da da yer vereceği tahmin ediliyordu.

Bugün HTC’nin İrlanda Twitter hesabı üzerinden paylaşılan görsel BoomSound’un One M9’da kullanılacağını doğrulamakla kalmıyor One M9’un çok daha güçlü hoparlörlere sahip olacağının sinyallerini veriyor.

Donanımsal anlamda özellikleri durmadan pazara sızan ve her seferinde bazı değişimlere uğrayan HTC One M9 serisi Mart ayının ilk haftasında tanıtılacak.

SnapDragon 810 serisi işlemci ailesinin yanında 3 GB Ram Bellek ve üst düzey özelliklere sahip olacak olan 3. Nesil HTC One üyesi hem fiyatı hem de performansı ile kullanıcılara beklediklerinden fazlasını sunacak gibi görünüyor.

BoomSound Teknolojisinde HTC One M9 Milat Olacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir