HTC One M7 İçin Android 4.2 Güncellemesi Geliyor

HTC tarafından 7 Mayıs 2013 tarihinde Türkiye pazarında satışa sunulan HTC One (M7) modeli için ilk güncelleme hazırlıkları tamamlanmış durumda. Android 4.2 Jelly Bean ve Sense 5.1 Güncellemesi için geri sayım başlamış durumda.

Android İşletim Sisteminin 4.1.2 Jelly Bean sürümü ile karşımıza çıkan ve Samsung Galaxy S4 modelinin Android İşletim Sisteminin 4.2.2 Jelly Bean sürümü ile çıkmasının ardından eleştiri alan HTC One veya diğer adıyla HTC M7 modeli için ilk güncelleme Mayıs ayı bitmeden HTC tarafından dağıtılmaya başlanacak gibi görünüyor.

Android 4.2.2 Jelly Bean sürümü karşımıza çıkmayı bekleyen HTC One modeline ayrıca HTC Sense 5.1 sürümü de eklenmiş olacak. Bu sayede Sense 5.0 sürümünde yenilenen ancak kullanıcılar tarafından eleştiri alan birçok sorunda halledilmiş olacak.

HTC One M7 İçin Android 4.2 Güncellemesi Geliyor
HTC One M7 İçin Android 4.2 Güncellemesi Geliyor

Üretim bandında yaşadığı sorunlardan sonra Mart 2013 gibi pazara çıkması gerekirken Mayıs 2013’de pazara çıkan ve Türkiye pazarında hızla tükenen HTC One modeli bu güncelleme ile daha da fazla tercih edilecek gibi görünüyor.

Üretim bandındaki sorunlarını aşması durumunda HTC One ve Samsung Galaxy S4 modelleri pazarda çok rahat bir savaşa girebilir gibi görünüyor. Özellikle kasa yapısı ile ön plana çıkan HTC One modeli ses çıkışı ile de alkışı hak ediyor.

HTC One modelinin güncellemeleri ile birlikte HTC One X, HTC ButterFly gibi bazı modellere de HTC Sense 5 güncellemesi gelmesi bekleniyor.

 

HTC One M7 İçin Android 4.2 Güncellemesi Geliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir