HTC One M8 İçin Android 4.4.4 Kit Kat Güncellemesi Geldi

Yazı İçinde Bulabileceğiniz Bilgiler Neler?

HTC’nin 2014 yılı Amiral Gemisi olan HTC One M8 serisi için yenilikleri ile birlikte Android 4.4.4 Kit Kat İşletim Sistemi Güncellemesi OTA üzerinden geldi.

252 MB boyutundaki bir güncelleme olan Kit Kat 4.4.4 Güncellemesi son dönemde hızlı güncellemeleri ile kullanıcılarını sevindiren HTC firmasının ürünlerindeki ilk 4.4.4 Güncellemesi oldu.

Avrupa ve Hindistan pazarındaki One M8 kullanıcılarına güncelleme gönderimlerini başlayan HTC firması 1 hafta gibi bir süre içerisinde diğer bölgelerde de Android 4.4.4 Kit Kat Güncellemesini kullanıcılara ulaştırma amacında.

 

Android 4.4.4 Kit Kat Güncellemesi Başka Hangi Modellere Gelecek

Firmanın Android 4.4.4 Kit Kat Güncellemesini 2014 yılı bitmeden HTC One M7, HTC One E8, HTC One Mini, HTC One Mini 2, HTC One Remix, HTC One Max, HTC Desire 612 ve HTC Desire 816 modellerine de göndereceği gelen ilk haberler arasında.

HTC One M8 İçin Android 4.4.4 Kit Kat Güncellemesi Geldi
HTC One M8 İçin Android 4.4.4 Kit Kat Güncellemesi Geldi

Android 4.4.4 Güncellemesi One M8’e Ne Kazandıracak

Gelecek olan güncelleme ile daha kararlı ve stabil hale gelecek olan HTC One M8 ayrıca Eye Experience adı verilen özelliğe de kavuşacak gibi görünüyor.

Henüz Eye Experience konusu netlik kazanmasa da bazı güncelleme gönderimi yapılan kullanıcılar bu özelliğin HTC One M8 için geldiği bilgisini vermiş durumdalar.

HTC One M8 Android 4.4.4 Kit Kat
HTC One M8 Android 4.4.4 Kit Kat

Eye Experience Özelliği Neler Getiriyor?

Eye Experience Özelliği birçok anlamda cihazın Kamera Özelliklerini yükselten başarılı bir uygulama. Bu özellik sayesinde cihazınızda Mini PhotoShop Uygulamasına kavuşmuş olacaksınız. Bunun yanında İki Farklı Yüzü Birleştirme, Sesli Öz Çekim, Aynı anda hem Ön hem de Arka Kamera ile çekim gibi bir dizi özellikte cihazlara gelmiş olacak.

Bu özelliklerin HTC One M8 serisine gelmesi durumunda HTC One M7, HTC One Mini 2, HTC One Max ve HTC Desire 816 serilerine de gelmesi oldukça kuvvetli bir ihtimal olacak gibi görünüyor.

HTC Desire 612 ve HTC Butterfly 2 sahiplerinin ise Eye Experience özelliğine daha sonra kavuşması bekleniyor. HTC, daha önce yaptığı açıklamada bu iki modele Eye Experience’in geleceğini resmi olarak açıklamıştı; ancak ilgili modeller, Android 4.4.4 KitKat’ın geleceği ilk modeller arasında yer almıyor.

Eye Experience Özelliği
Eye Experience Özelliği

 

Rusya’daki Güncelleme Videosu

 

HTC One M8 Güncellemesi Kısa Süre İçinde Türkiye’de

Güncellemenin çok kısa bir süre içerisinde Türkiye Pazarındaki HTC One M8 kullanıcılarına da ulaşması bekleniyor.

Bu sayede de HTC One M8 kullanan Türk Kullanıcılar Android 4.4.4 Kit Kat Güncellemesine ve Eye Experience Özelliklerine kavuşmuş olacak.

HTC One M8 İçin Android 4.4.4 Kit Kat Güncellemesi Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir