HTC One M9 İçin Vodafone Ön Siparişlere Başladı

1 Mart 2015 tarihinde tanıtımı yapılan HTC One M9 serisinin Sözleşmeli Satışı için Vodafone kolları sıvadı ve Ön Sipariş sayfasını açtı.

Henüz net bir tarih vermeyen ancak HTC One M9 serisine sahip olmak isteyenlerin İletişim Bilgilerini almaya başlayan Vodafone firmasının birkaç hafta içerisinde Teslimat Sürecini ve Fiyatlandırmaları açıklaması bekleniyor.

Önceki dönemlerde özellikle Kasa Üretimi noktasında sorun yaşadığı için Türkiye Pazarına oldukça gecikmeli giren HTC One serisinin son üyesi HTC One M9 için sürecin daha az sorunla işleyeceği düşünülüyor.

HTC One M9 için Vodafone Ön Sipariş ve Bilgi Sayfasına http://www.vodafone.com.tr/Cihazlar/YeniHtcOne.php adresinden ulaşabilir, sizde kayıt bırakabilirsiniz.

HTC One M9 Kasa Yapısı
HTC One M9 Kasa Yapısı

Kasa Stoğu Mevcut

HTC One M8 serisi ile %90 oranında benzer bir kasaya sahip olan serinin kasa noktasında çok fazla sıkıntı çekmesi beklenmiyor.

Ancak SnapDragon 810 serisi işlemci üretiminde firmanın bir anda yüksek sayıda işlemciyi teslim edip etmeyeceği henüz netleşmiş değil.

Bu sebeple de 2015 yılı Mart Sonu gibi eğer beklentiler gerçekleşirse HTC One M9 Türkiye Pazarında satışa çıkacak.

Beklentiler gerçekleşmese süreç Mayıs – Haziran sürecine sarkabilir ürünlerin satışa çıkması.

HTC One M9
HTC One M9

 

HTC One M9 Türkiye Fiyatı Ne Olacak?

HTC One M8 modelinde çita 2.500 TL seviyesine taşınmıştı. Şu aralar HTC One M8 serisi 1600 – 2.000 TL arasında satışta.

Bunu da dikkate aldığımızda 2015 Amiral Gemisi HTC One M9 serisinin de 2.400 – 2.600 TL arasında, ki büyük ihtimalle 2.499 TL’den Türkiye Pazarında satışa çıkması bekleniyor.

HTC One M9 İçin Vodafone Ön Siparişlere Başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir