HTC One Mini Modelinin Görselleri ve Özellikleri Sızdırıldı

HTC tarafından 2013 yılına damga vuran HTC One modeli için hazırlanan HTC One Mini modeli ile alakalı olarak şimdi de görseller sızdırıldı.

Samsung gibi önce normal versiyonunu pazara sunan HTC firması şimdi de tasarım olarak neredeyse birebir olan HTC One Mini modelini pazara sunacak.

Qualcomm SnapDragon 400 serisine ait Çift Çekirdekli bir işlemci ile pazara çıkması beklenilen HTC One Mini modelinde 2 GB Ram, Super LCD2 formatında 4.3 inçlik 720p HD ekran yer alacak.

342 ppi keskinlik değerine sahip olacak bir ekran ile pazara çıkacak olan HTC One Mini modeli abisi kadar olmasa da oldukça başarılı bir ekran ile karşımıza çıkmış olacak.

HTC One Mini Ön Görünüm
HTC One Mini Ön Görünüm

 

 

16 Dâhili Hafıza ve 32 GB’a kadar arttırılabilir Micro SD Kart girişi ile gelecek olan One Mini modeli 1700 mAh’lik batarya, 4 UltraPiksel kameraya sahip olacak olan modelde Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemi kullanılacak.

 

HTC One Mini Arka Görünüm
HTC One Mini Arka Görünüm

 

 

Avrupa’da 400 Euro gibi bir fiyattan satışa çıkması beklenilen HTC One Mini modelinin ülkemizde ise 1000 TL’nin üstünde bir satış rakamına sahip olmasını bekliyoruz.

 

HTC One Mini Boyut
HTC One Mini Boyut

 

 

Bir anlamda HTC One Mini modeli Samsung Galaxy S4 Mini modeli ile pazarda iyi bir rekabet ortamı yaratacak gibi görünüyor.

 

HTC One Mini Modelinin Görselleri ve Özellikleri Sızdırıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir