Intel Clover Trail+ İşlemcili Lenovo K900 Duyuruldu

Intel firması tarafından pazara sunulan Intel Clover Trail+ platformu ile çalışan ilk cihaz olma özelliğini taşıyan Lenovo K900 modeli CES 2013 fuarında duyuruldu.

5.5 inçlik 1080p IPS ekrana sahip olarak pazara sunulan Lenovo K900 modeli Gorilla Glass 2 Çizilmez Ekran özelliği ile birlikte geliyor. Bu sayede büyüyen ekranın kolay çizilmesinin önüne geçilmiş oluyor.

13 MP’lik arka kamera ile gelen cihazın F1.8 Diyafram ve Çift Flash gibi çekim özelliklerinin yanında 88 Derecelik geniş açı çekim imkânı da sunması cihazın özellikle kamera yönünden ön plana çıkmasını sağlamış oluyor.

2 GB Ram ve 16 GB Dahili Depolama alanı sunan Lenovo K900 modeli Android İşletim Sistemi ile birlikte pazara sunulacak gibi görünüyor.

Lenovo K900 Akıllı Telefon
Lenovo K900 Akıllı Telefon

6.9 mm kalınlık ve 162 gr ağırlığa sahip olan Lenovo K900 modeli Paslanmaz Çelik ve Polikarbon dış kaplama ile de sağlam bir yapı ile kullanıcıya sunulmuş oluyor.

Hali hazırda Intel Clover Trail+ İşlemci Ailesini kullanan herhangi bir model olmadığı için hız ve diğer detaylar hakkında çok fazla bir bilgi sunamıyoruz. Ancak birkaç hafta içerisinde çeşitli testler sonrasında sizlere daha net bilgiler sunabilir hale geleceğiz.

Intel Clover Trail+ İşlemcili Lenovo K900 Duyuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir