Milli Eğitim Öğretmenlere Verilen Bilgisayar ve Tabletleri Geri İstedi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Eğitim Personeline dağıtılan Tablet, Bilgisayar ve Veri Depolama Cihazları 15 Temmuz sürecinde görevden alınanlardan geri toplanmaya başlanıyor.

Görevlerinden alınmaları ile Öğretmenlik Statüsünden çıkarılan bu kişilerin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dağıtılan Tablet, Bilgisayar, Taşınabilir Veri Depolama Aygıtları ve diğer materyalleri bulundukları illerdeki Milli Eğitim Bakanlıklarına teslim etmeleri istenmiş durumda.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Tüm İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilen bu yazı sonrasında birçok il ve ilçede öğretmenlere SMS ile bilgilendirme yapılmaya başlanmış.

İşte bu mesajlardan bir tanesi.

‘Görevden uzaklaştırılan idareci, öğretmen ve personellerin kullanımına tahsis edilen bilgisayar, veri depoları ve tabletlerin teslim alınarak kapalı ve güvenlikli bir şekilde en geç 09/08/2016 Salı günü mesai bitimine kadar müdürlüğümüz Donatım Şubesi’ne elden teslim edilmesi hususunda, gereğini önemle rica ederim”

15 Temmuz sürecinde görevlerinden alınan Öğretmenlerin ve diğer Eğitim Personelinin teslim edeceği cihazlar Ağustos 2016 ve Şubat 2017 dönemlerinde yapılacak olan Öğretmen Atamaları ile yerleşecek olan öğretmenlere verilecek.

Öğretmen Atamaları ile alakalı daha fazla bilgiye sahip olmak isteyen arkadaşlar http://www.bitalebe.com/15-000-sozlesmeli-ogretmen-icin-basvuru-tarihleri-kontenjanlar-tum-detaylar-aciklandi.html sayfasını ziyaret edebilirler.

Milli Eğitim Öğretmenlere Verilen Bilgisayar ve Tabletleri Geri İstedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir