Samsung Galaxy I8160 Ace 2 Modeli Pazara Sürüldü

Samsung firması en çok satan Uygun Fiyatlı Android Cihazlar listesinde yer alan Samsung Galaxy Ace modelini yeniliyor.

Firma tarafından Almanya ve İngiltere pazarına sunulan olan Yeni Galaxy Ace modeli ya da bilinen adıyla Galaxy Ace 2 modeli donanımsal olarak oldukça gelişmiş bir halde pazara çıkacak.

Çift Çekirdekli bir işlemciye sahip olacak olan Ace 2 modelinin ST Ericsson tarafından üretilen 800 Mhz lik ARM Cortex A9 işlemciye sahip olduğu, Mali 400 GPU sunu ve 768 MB Ram kullandığı bilgisi verildi.

Samsung Galaxy Ace 2 I8160 Modeli Pazara Çıkıyor
Samsung Galaxy Ace 2 I8160 Modeli Pazara Çıkıyor

Dual Core işlemci ile satışa sunulacak olması sebebiyle bir anlamda eski modelini ikiye katlayan Samsung Galaxy Ace 2 modeli Android 2.3.7 İşletim Sistemi ile satılacak. Firma tarafından resmen bir bilgi verilmese de cihazın Android 4.0 güncellemesi alması çok zor görünüyor.

Almanya ve İngiltere de satışına başlanılan Samsung Galaxy Ace 2 modeli 3.8 İnçlik bir ekran ile pazara çıkmış durumda.

NFC olan ve olmayan olmak üzere iki seride satışa sunulan cihaz ülkemize 1-2 ay içerisinde getirilecektir. Özelli,kle Samsung Galaxy Ace modeli ile yakalanan başarı Ace 2 modelinde de sağlanacak gibi görünüyor.

Ülkemizdeki Galaxy Ace 2 modelinin satış fiyatı ise 700 – 800 TL civarında olacak gibi görünüyor.

 

Samsung Galaxy I8160 Ace 2 Modeli Pazara Sürüldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 28 Mayıs 2012, 00:23

    Samsung galaxy telefon modelinin o kadar çok modeli var ki artık kafam karışıyor. Bunlar arasındaki yani Samsung galaxy telefonları arasındaki ortak nokta nedir? Böyle bir ortak nokta var mı?

    Cevapla
  2. 27 Mayıs 2012, 11:20

    İnşallah alamazlar ya… Sonra kat ve kat pahalıya satacaklar millete bizde sadece bakmakla yetineceğiz. Satmazsalar bence uygun bir fiyata satılacaktır.

    Cevapla